Tercihleri St. Tropez

Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çiftinin kızı Selin Fadıllıoğlu, yaklaşık iki yıldır Tilda-Erol Tezman çiftinin oğlu Selim’le birlikte.

Beymen Brasserie’yle baba mesleği işletmeciliğe el atan Selin Fadıllıoğlu, hafta sonu sevgilisiyle birlikte Fransa’nın gözde tatil beldesi St. Tropez’deydi. Cuma akşamı St. Tropez’nin kapıda kuyruklar oluşturan kulübü Les Caves du Roy’da eğlenen çift, mekanı el ele terk etti. Çiftin cumartesi akşamüstü için tercihleri ise popüler beach’lerden biri olan Nikki Beach’ti. İstanbul’a dün dönen Selim ile Selin’in ilişkisi bana kalırsa nikah masasında noktalanır.

Fransız Sokağı’nda doğum günü

Ünlü modacı Cemil İpekçi, 43’üncü doğum gününü 5 Ağustos’ta kutlayacak. İpekçi’nin doğum günü partisi, Galatasaray’daki Cezayir Sokağı’nın yeniden düzenlenmesiyle geçtiğimiz günlerde Fransız Sokağı adıyla açılan sokakta yapılacak. Partiye yaklaşık bin kişi davetli. Müşterilerini, arkadaşlarını ve yurt dışından misafirlerini de ağırlayacak olan İpekçi, ayrıca bir de mini defile düzenleyecek. Ünlü modacının en büyük destekçisi ve yardımcısı ise yanından bir an olsun ayrılmayan arkadaşı Bekir Bey...

Balık yedirdiler

Eurovision Şarkı Yarışması’ndan sonra Almanya’da single çıkarmaya niyetlenen Athena, Universal Müzik’in Almanya temsilcisi Urs Middihauve ile Ortaköy’deki balıkçıda yemek yedi. Urs Middihauve’e, methini duyduğu Boğaz’ı ve Ortaköy’deki mekanları gezdiren Gökhan Özoğuz ile kardeşi Hakan’ın da keyfi yerindeydi. Alman temsilci, grubun single’ının aralık ayında Almanya’da piyasaya çıkacağını belirtti.

Defileli açılış

Antalya Minicity Minyatürk Parkı, ünlü modacı Faruk Saraç’ın 700 parçalık muhteşem ‘Padişahın Esvabı’ koleksiyonunun defilesi eşliğinde açıldı. Yaklaşık 120 kişilik bir ekibin geceli gündüzlü çalışarak hazırladığı, 2 bin metreyi aşan kumaş kullandığı ‘Padişahın Esvabı’ defilesi, Atilla Saral, Çağla Şikel, Sema Şimşek, Yüksel Ak, Burak Hakkı gibi ünlü mankenlerin sunumuyla görsel bir şölene dönüştü. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu’nun da katıldığı açılışta padişah, valide sultan, şehzade ve çengi giysilerinden oluşan koleksiyon davetlileri büyüledi.

Kızına Nişantaşı havası aldırdı

Sarp Akkartal ile iki yıl önce evlenen Deniz Pulaş, bir buçuk yaşındaki kızı Nehir’i Nişantaşı’na götürdü. Bebek arabasıyla gezdirdiği kızına Nişantaşı havası aldırdığını söyleyen Deniz Pulaş, bu semti çok sevdiğini, nostalji kokan sokaklarla modernizm simgesi mağazaların birbirine karışmasının kendisine ayrı bir zevk verdiğini belirti. Ünlü manken kızının da kendisi gibi manken olmasını istediğini söylüyor.

BuzADA’da çalacak

Herhangi bir performans için bir-iki yıldan önce tarih vermeyen, ödüllere doymayan, dünyanın en iyi DJ’lerinden Paul Van Dyk, 6 Ağustos gecesi BuzADA’da çalacak. Saat 23.00’te başlayacak sınırsız coşkuyu yaşamak için sınırlı sayıdaki biletlerinizi Vakkorama mağazalarından temin edebilirsiniz. Biletlerin 45 milyon olduğunu hatırlatayım.

Havana’da coşku

Yaz aylarında özellikle Bodrum-Göltürkbükü’nü mesken tutan Serdar Ortaç, Emre Ergani’nin işlettiği ve bu yaz Seat’ın sponsor olduğu Havana’da düzenlenen beach partide eski ve yeni şarkılarıyla tatilcileri coşturdu... Gündüzleri deniz, güneş ve su sporlarının keyfini doyasıya çıkaran Ortaç, eğlencenin dur durak bilmediği, sosyete, sanat ve moda dünyasının ünlülerinin vazgeçilmez adresi Havana’da düzenlenen akşamüstü partisine de renk kattı. Bu arada, özel olarak hazırlanmış havuzda sergilenen yeni Seat Altea da tatilcilerin ilgisini çeken detaylardandı.

Müzik ruhun gıdasıdır

Sibel Savacı, geçtiğimiz gece Rumeli Hisarı’nda Fahir Atakoğlu’nu dinledi. Uzun zamandır adı hiçbir aşk haberine karışmayan Savacı, konsere de yine tek başına geldi. Saçlarını kısacık kestiren ve hayli kilo verdiği görülen Savacı her zamanki gibi formundaydı...

Güvenle taşıyacak

Türk Basketbol Milli Takımı’nın sponsorluğunu 2001 yılından bu yana sürdüren Mercedes-Benz Türk, Türkiye Basketbol Federasyonu ile olan sözleşmesini yeniledi. Üç yıl daha uzatılan sponsorluk sonrası Mercedes Benz Türk yöneticileri, O 403 Milli Takım otobüsü, 1 adet Vito minibüs ve 1 adet E 320, 2 adet C serisi, 2 adet A160 L olmak üzere 5 Mercedes-Benz binek otomobilinden oluşan filoyu Türkiye Basketbol Federasyonu yetkililerine törenle teslim etti.

Miami’den arkadaşı

Geçtiğimiz yıllarda Miami’de yaşayan Nurdan Gür, geçtiğimiz hafta İstanbul’a konser için gelen şarkıcı Pink’i Ortaköy’deki ortağı olduğu Mori-Red Room’da ağırladı. Kilyos Solar Beach’teki konser sonrası soluğu Miami’den tanıdığı arkadaşı Nurdan Gür’ün yanında alan Pink, geç vakitlere kadar eğlendi. Gecede Pink’le en çok ilgilenen ve bu ilgisi karşılıksız kalmayan isim ise Ozan Doğulu’ydu... Pink’in Ozan Doğulu’yu Amerika’ya davet ettiği konuşuluyor.
Yazarın Tüm Yazıları