Terazi, İkizler, Başak ve Koç’ta ilişki depremi

Güncelleme Tarihi:

Terazi, İkizler, Başak ve Koç’ta ilişki depremi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 00:00

30 Eylül’deki dolunay yılın en sert ay evresi. Karmaşa bitince olayları farklı bir gözle göreceksiniz ama birçok ilişki ciddi sınavdan geçiyor.

Haberin Devamı

KOÇ

İlişkinin gerçek yüzü

Önümüzdeki hafta bazı şeyler için hareket etmektense gözlemlemeyi tercih edin. Uzun zamandır devam eden ilişkinizin gerçek yüzünü kabul etme zamanı. Uranüs’ün de etkisiyle görmeyi beklemediğiniz gerçekler su yüzüne çıkacak. Bu aralar sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var.

BOĞA

Yalnız kalmak isteyeceksiniz

Bu hafta normalde ihtiyaç duyduğunuzdan daha fazla yalnız kalmak isteyeceksiniz. Gelecek haftaki Dolunay bunun için ideal. Panikteki bir arkadaşınız bu süreçte yardımınıza çok ihtiyaç duyabilir. Çarşamba günü fazladan gelir getirecek bir iş imkânıyla ilgili iyi haberler sizi sevindirecek.

İKİZLER

Ani tepkilerden kaçının

30 Eylül’deki dolunay, yakın olduğunuz biriyle ilişkinizi gözden geçirmenize ya da platonik bir ilişkiye girmenize sebep olabilir. İlişkide kurtarılacak çok az şey kalmış olsa da ani tepkilerden kaçının. Dolunay herkesi gerginleştiriyor. Karmaşa bitince olayları farklı bir gözle göreceksiniz.

YENGEÇ

Haberin Devamı

Önceliklerinizi gözden geçirin

Bu hafta terfi, yeni bir iş teklifi, ödül ya da işle ilgili bir başarı gelebilir. Diğer taraftan biraz gergin olacaksınız. Gezegenlerin üzerinizde kafa karıştırıcı bir etkisi var. Hem aileniz ve arkadaşlarınızla olabilir hem de kariyerinize ağırlık verebilirsiniz. Bu hafta sorunsuz geçsin istiyorsanız önceliklerinizi gözden geçirin.

ASLAN

Hukuk meselelerine dikkat!

Bu hafta beklediğinizden çok sorunla karşılaşmanız mümkün. Bunlar genellikle hukuki konularda ya da yabancı ortaklarla işlerde meydana gelecek. 30 Eylül’deki dolunay, değişim gereken konuları ortaya çıkartacak. Çarşamba günü bir dostunuzun vereceği akıl, dikkate değer.

BAŞAK

Kariyeriniz yükselişte ama...

Boşanma ya da ortaklarla ayrılma gibi bir konu, bu hafta bitecek. Unutmayın, bu ayrılık bu dönemde yaşanmazsa ilerleyen zamanda daha büyük zarar görebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin parasal durumuna dair kötü haberler alabilirsiniz. Yine de endişe etmeyin. Kariyeriniz bu yıl yükselişte.

TERAZİ

Çarşamba başarılı geçecek

Şu sıralar ilişkide rekabet varsa, 30 Eylül’de dolunay işleri kızıştıracak. Bu hafta, aşk ya da iş konusundaki birleşmelerle ilgili samimi itiraflar bekleyeceksiniz. Çarşamba günü bir rapor teslim etmeniz ya da sınava girmeniz gerekiyorsa çok iyi sonuç alacaksınız.

AKREP

Haberin Devamı

Yardım etmekten kaçınmayın

Bu hafta bir iş anlaşması yüzünden gergin olabilirsiniz. Takım çalışmasıyla yaratıcı fikirler üretmeniz gerekiyorsa, ekipten birinin uygunsuz davranabilir. İş yükünüz artsa da size güvenen bir iş arkadaşınıza destek olun. Aynı şeyi ondan isteseniz hemen kabul edeceğini unutmayın.

YAY

Arkadaşlar yaratıcılığı artırır!

30 Eylül’deki dolunayın etkisiyle bu hafta partnerinizle aranızda para konusunda bazı sıkıntılı konuşmalar geçebilir. Hafta başında, salı ya da çarşamba günü, arkadaşlarınıza vakit ayırmanız, yaratıcılığınızı artırmanız konusunda size beklediğinizden çok katkı sağlayacak.

OĞLAK

Can sıkıcı haberler var

Aile bağlarını sağlam tutmak genelde zordur. Ama 30 Eylül’deki dolunayla durum biraz daha zorlaşacak. Hiç beklemediğiniz, can sıkıcı haberler alabilirsiniz. Ama doğanızdaki pratiklikle bu sorunu da aşacaksınız. Ve iş hayatınızda çok olumlu gelişmeler olacak.

KOVA

Haberin Devamı

O geziyi iptal edin

Hafta başında bir imza günü, konferans ya da atölye çalışmasına katılabilirsiniz. Ancak tansiyon, dolunayın da etkisiyle, ilerleyen günlerde daha da artacak. Kardeş, kuzen ya da komşunuzla gergin anlar yaşayabilirsiniz. Bir geziye çıkmayı düşünüyorsanız, mümkünse iptal edin.

BALIK

Uranüs’ten süpriz para

30 Eylül’de yılın en sert ay evresindeyiz, haftanın sonuna doğru maddi durumunuzla ilgili kötü haberler almaya hazırlanın. Beklediğiniz bir para zamanında gelmeyebilir. Ayrıca şu sıralar aktif Uranüs, bazı malvarlıklarını götürebilir, hiç beklemediğiniz paralar da getirebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!