Terazi burcunun diğer burçlarla ilişkileri

Terazi ve OğlakTerazi ve Oğlak arasındaki kaçınılmaz fiziksel çekim bu ikilinin bir araya gelmesinin en büyük nedenidir.

Ancak Oğlak’ın aşırı cidddiyeti, aşka zaman ayırmaktaki cimriliği, Terazi’nin aşk yaşamındaki kutsal beklentileriyle bir araya geldiğinde, içinden çıkılamaz bir anlaşmazlığın yaşanması da mümkündür. Ancak karşılıklı anlayış ve özveri sayesinde, toplumsal değer yargılarının da etkisiyle bu ikilinin kalıcı bir birliktelik oluşturması mümkün olacaktır. Zodyak’ta zorlayıcı bir etkileşim içinde bulunan öncü nitelikteki Oğlak ve Terazi’nin en büyük ortak noktaları sosyal statüye ve toplumsal yaşama verdikleri önemdir. Bu alanda edinilen ortak bir amaç, ilişkinin uzun süreli olmasında büyük bir role sahiptir. Oğlak ve Terazi gündelik yaşamdaki çekişmelere rağmen, cinsel hayatta ideal partnerlerdir. Aşka düşkün Terazi ile bedensel hazları iyi tanıyan Oğlak, yoğun ve doyurucu bir cinsel yaşama sahip olurlar. Ancak kimi zaman Oğlak’ın ihmalkar davranışları, bu rutinin aksamasına ve Terazi’nin kendini yalnız hissetmesine neden olabilir.

Terazi ve Terazi

Bu ilişkide arkadaşlık, dostluk ve mental alış-verişten sonra, yoğun bir romantizmin de yaşanması söz konusudur. Her ikisi de Hava elementinden olan bu burçlar, Zodyak içindeki ideal çiftlerdendir. Mental ve sosyal faaliyetlere verdikleri önem, insan ilişkilerindeki doğal başarıları ayrıca sevilen bir çift olmalarına da nedendir. Ancak Kova’nın bağımsızlığına çok düşkünlüğü ve özel anlara duyduğu ihtiyaç, eşini her zaman yanında isteyen Terazi için problem olabilir. Zodyak’ta son olumlu bir etkileşim içinde bulunan Kova ve Terazi ikilisi insan ilişkilerinde çok başarılıdır. Bu ilişkide entellektüel konular büyük öneme sahiptir. Birlikte öğrenme, iletişim ve fikir paylaşımı ilişkinin belkemiğini oluşturur. Cinsel yaşamda da bu ikili son derece uyumludur. Terazi daha duygusal olmasına rağmen, Kova’nın cinselliğe geçebilmesi için mental uyaranlara da ihtiyaç duyduğunu çok iyi bilir ve anlar. İnsana değer veren Kova da Terazi’nin ihtiyaçlarını karşılamak için duygularını öne çıkartmaya çalışır. Dolayısıyla aradaki ilişki oldukça tatmin edici bir boyuta rahatlıkla ulaşır.

Yarın devam edeceğiz...
Yazarın Tüm Yazıları