Terazi burcunun diğer burçlarla ilişkileri

Terazi ve BaşakRasyonel ve ulaşılabilir amaçların peşinden gitmeyi seven Başak ile, lüks ve seçkin zevklere sahip Terazi’nin anlaşması pek kolay değildir.

Mental alış-veriş kuvvetli olmasına karşın, temel yaşamsal amaçların farklılığı, iki tarafın da çok çaba harcamasına ve yorulmasına neden olacaktır. Terazi’nin aşkı her şeyden önde tutması, yaşamının kaynağı olarak görmesi Başak için kolayca kavranabilir bir durum değildir. Terazi’nin aradığı sevgi sözcüklerini, zarif hediyeleri ve nazik komplimanları karşılamakta Başak oldukça zorlanır. İki tarafın da mükemmelliğe verdiği önem ortak bir nokta olarak kabul edilebilir. Bu birliktelikte dengenin yaratılması, eşit şartların oluşturulması ve fayda sağlayan bir ilişki haline getirilmesi, ilişkinin kalıcılığı açısından öneme sahiptir. Zor şartların insanı Başak ile, konforuna düşkün Terazi’nin aralarında muhakkak bir orta yol bulunabilir. Zodyak’ta arka arkaya burçlar oldukları için aslında birbirilerinden öğrenecekleri çok şey vardır. Başak için duygusal anlar da, cinsellik de yaşamın temel taşları arasında değildir. Oysa ki Terazi bu tür paylaşımlara ciddi anlamda ihtiyaç duyar. Dolayısıyla bu alanda da bir ortak noktanın bulunması uzun zaman isteyebilir.

Terazi ve Terazi

Terazi ve Terazi ikilisi Zodyak içinde oldukça iyi anlaşabilen bir çift olacaktır. Her iki tarafın da aşka ve sevgiye verdiği önem, yaşamdaki tüm önceliklerin yerini alacaktır. Sosyal olarak çok iyi anlaşan ve ortak noktalar yakalayarak, gelişebilecek bu çift, arkadaş ve dost toplantılarının vazgeçilmez ikilisidir. Sanata, yaratıcılığa ve güzelliklere duydukları saygı, ev yaşamlarına da yansıyarak, çok hoş bir mekanın doğmasına neden olacaktır. Terazi kişisel gelişmini tamamlayabilmek için diğer insanlarla bir arada olmaya, paylaşımlar yaşamaya ihtiyaç duyar. Bu eşini ya da partnerini ihmal edeceği anlamına gelmez. Bu ihtiyacını en iyi anlayabilecek yine bir Terazi eşdir. Bu ilişkide en önemli problem, aşırı para harcamaya yatkınlıktan kaynaklanan finansal sorunlarla alakalı olacaktır. Terazi ve Terazi ikilisi yoğun duygusal paylaşımın doğal uzantısı olarak, cinsellikte de son derece iyi anlaşırlar. Yumuşak ama tutkulu bir cinsellik yaşamaya ihtiyaç duyan Terazi, partnerinden tam bir doyum elde edebilecektir. 

Yarın diğer burçlarla uyumuna devam edeceğiz...
Yazarın Tüm Yazıları