Terazi burcunun diğer burçlarla ilişkileri

TERAZİ VE KOVA Bu ilişkide, arkadaşlık, dostluk ve mental alışverişten sonra yoğun bir romantizmin de yaşanması söz konusudur.

Her ikisi de Hava elementinden olan bu burçlar, Zodyak içindeki ideal çiftlerdendir. Mental ve sosyal faaliyetlere verdikleri önem, insan ilişkilerindeki doğal başarıları, sevilen bir çift olmalarını da sağlar.

Ancak Kova’nın bağımsızlığına düşkünlüğü ve özel anlara duyduğu ihtiyaç, eşini her zaman yanında isteyen Terazi için zaman zaman problem olabilir. Zodyak’ta son derece olumlu bir etkileşim içinde bulunan Kova ve Terazi ikilisi, insan ilişkilerinde çok başarılıdır. Bu ilişkide entelektüel konular büyük öneme sahiptir. Birlikte öğrenme, iletişim ve fikir paylaşımı, ilişkinin belkemiğini oluşturur.

Cinsel yaşamda da bu ikili son derece uyumludur. Terazi daha duygusal olmasına rağmen, Kova’nın cinselliğe geçebilmesi için mental uyaranlara da ihtiyaç duyduğunu çok iyi bilir. İnsana değer veren Kova da Terazi’nin ihtiyaçlarını karşılamak için duygularını öne çıkarmaya çalışır. Dolayısıyla aradaki ilişki oldukça tatmin edici bir boyuta ulaşır.

TERAZİ VE BALIK

Her ikisi de duygularıyla hareket eden Terazi-Balık çifti, anlaşmakta çok güçlük çekmezler. Ancak Balık’ın pasif olmaya eğilimi, sosyal yaşama katılımcı olmaması, Terazi’nin yadırgayabileceği alanlardan birisidir. Fakat sadakatin, güvenin, aşkın tereddütsüz yaşandığı bu ilişkide, bir ortak noktada buluşulması mümkündür.

Terazi’nin diğer insanlara gösterdiği ilgi, kimi zaman Balık’ın kendini değersiz hissetmesine ve ihmal ediliyorum düşüncesine kapılmasına yol açabilir. Terazi ve Balık, estetik duyarlılığı gelişkin insanlardır. Dolayısıyla bu ikili için görsellik büyük öneme sahiptir. Bu konudaki hassasiyetleri, bakımlı ve cazip olabilmek için ellerinden geleni yapmalarına neden olur. Sanata karşı yetenek de bu ikiliyi birleştiren diğer bir alandır.

Terazi ve Balık için cinsel yaşam, yoğun şekilde duygusallıkla bezenmiş, romantik paylaşımlarla desteklenen, oldukça doyurucu bir alandır. Zarafet, şefkat ve sevgi ise onlar için seksin temel taşları durumundadır.
Yazarın Tüm Yazıları