Terazi burcunda tam ay tutulması

29 Nisan’da Boğa burcunda oluşacak parçalı güneş tutulmasından iki hafta önce 15 Nisan’da Terazi burcunda tam ay tutulması meydana gelecek.

Haberin Devamı

Terazi burcunda meydana gelecek ay tutulması, bu haftadan itibaren 6 ay boyunca, ikili ilişkilerimiz, işbirliklerimiz veya ortaklıklarımız açısından ilk 1,5 ay başta olmak üzere zaman zaman zorlanabileceğimiz, gerilim içeren ve ilişkilere mesafe koymamıza ya da tam tersi sonuçlandırmamıza neden olabilecek enerjiler barındırıyor.
Ortaya çıkan haberler şaşırtıcı olabilecekken, aralanan sır perdeleri bazı olayların arkasındaki gerçekleri görmemizi de sağlayabilir. Özel hayatımızda veya iş bağlantılarımızda bazı kişiler hayal kırıklığı yaşamamıza ya da yarı yolda kalmış hissetmemize neden olabilirler. Veya ilişkiler ya da iş birlikleri taşınma, evlenme, yeni girişimlerde bulunma ya da iş değiştirme türünde nedenlerle(nedenleri çoğaltabilirsiniz) bir süreliğine askıya alınabilir.
Önümüzdeki bir buçuk aylık süreçte emin veya haklı olduğumuz konularda dahi iddialı konuşmamamızda, olumsuz enerjilerin herkesi istemeden gerdiğini ve durumun tamamen geçici olduğunu bilerek, affedici olmamızda ve sakinliğimizi korumamızda fayda var.

İYİ TARAFI DA VAR

Kontrollü olabilirsek, iş yaşamımızda veya özel hayatımızda ilişkilerimize farklı açılardan bakabilir, kendimizi veya karşı tarafı suçlamadan daha özgür ve objektif bakış açısıyla ilişkilerimizi yenileyebilir, hayatlarımızı canlandırabiliriz.
Yenilikçi ilişkiler, yeni icatlar ve keşifler, internet dünyasında sürpriz gelişmeler, uzayla bağlantılı haberler, hayata umutla bakmamızı sağlayabilir. Geçmişten gelen konularda olumlu ya da olumsuz, ama mutlaka sonuç elde edeceğimiz, gelişmelere göre hangi adımları atmamız gerektiğini anlayabileceğimiz ve kendi duygularımızı daha net tahlil edebileceğimiz bir süreçte olacağız. Sakin kalmayı başaranlar ilerleme sağlayacaklar.

TUTULMALAR ÜLKEMİZ VE DÜNYAYI DA ETKİLİYOR

Bir süredir yazıyorum, gezegenlerin sert açıları biz dahil, dünya üzerinde yaşayan herkesi saldırganlaştırıyor, saldırıya açık hale getiriyor, isyana teşvik ediyor ve öfke kontrolünü zorlaştırıyor. Bu durumda toplumsal veya bireysel bazda şiddet olaylarında artış yaşanıyor. Önümüzdeki 1,5 ay boyunca da etkili olacak bu trend ince ayar ihtiyacını gerektirecektir maalesef. Hain kişiler, gruplar, tuzaklar, tacizler, çatışma ortamı yaratmaya çalışan grup, kişi veya ülkeler ön plana çıkarken, yangınlar, patlamalar, maddi çalkantılar, elektrik elektronik cihazlardaki sıkıntılara bağlı sorunlar, doğanın kendini hatırlatan isyankar tutumu (hava veya yer hareketleri, su kaynaklı sorunlar vb.) türünde haberler sıklıkla kulağımıza gelebilir. Bu olayları önümüzdeki hafta gökyüzünde oluşacak önemli gezegen konumları da tetiklediği için kesişim kümesi dahilinde çeşitlendirdim.
Çok kuvvetli enerjiler devrede olduğu için bu olumsuz enerjiyi doğru değerlendirebilen grup ve ülkeler önemli ilerleme sağlayabilirler. Ancak, gücünü gösterme amaçlı ilk adımı atanların kaybedeceği, kontrollü olanların başaracağı bir süreç olacaktır. Riskli hareketlerden ve girişimlerden özellikle kaçınılmasında fayda var. Ani tepkiler ve hareketler herkese zarar verebilir.
Kısacası, dünya kaybettiği dengesini arıyor. Onunla sallanan düşebilir. En iyisi daha güzel ve adil bir dünya için onunla dans etmek.

ZORLUKLARLA KARŞILAŞTIĞINIZDA KENDİNİZİ YALNIZ HİSSETMEYİN

Çok sevgili dostlar, maksadım sizi sıkıntıya boğmak değil kalemimle. Nedenini bilmediğiniz bir hüzün varsa kalbinizde veya kontrolünü kaybederseniz hayatınızın, hayatı değişimlerin değil alışkanlıkların soldurduğunu unutmayın, geçmişle geleceğin amansız savaşında umutsuz tarafta kalmayın diye yazıyorum. Ve bir de zorluklarla karşılaştığınızda kendinizi yalnız hissetmeyin, hepimizin aynı oyunda olduğunu hatırlayın diye.
Gezegenler beni de bayağı zorluyor bugünlerde belli. Yavaş yavaş ozan oluyorum. Değişim dönüşüm süresince kendi şiirinizi yazmanız dileğiyle, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç

Denenmiş, alışılmış, gerçekçi görünen veya çoktan biçimlendirilmiş olaylar, işler veya girişimler işe yaramıyorsa, daha farklı şeylere açık olmanın zamanı gelmiş olabilir. Değişim kaçınılmaz.

Haberin Devamı

Boğa
Yararınıza olmayan düzenlemeler, anlaşmalar veya işbirlikleri içerisinde olabilirsiniz. Bugünlerde gezegenler sizi bu tür bağlantılardan veya yüklerden kurtarmaya zorlayacaktır.

Haberin Devamı

İkizler
Kendinize güveninizi veya gururunuzu ilgilendiren konularda sizi zorlayabilecek olaylar yaşanabilecek bir gün. Ancak, endişeleriniz geçici büyütmemenizde fayda var.

Yengeç
Zorlayıcı gezegen konumları hoşa gitmeyen ufak tefek problemleri ve aksilikleri besleyebileceği için, sosyal aktiviteler, seyahatler, toplantılar veya bazı iyimser planlar beklenildiği şekilde ilerlemeyebilir.

Aslan
Bazı konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Verilen sinyalleri yanlış okuduysanız, kepenk indirmiş bir mağazanın önünde boşuna indirim bekliyor olabilirsiniz.

Başak
Bazı olaylar istediğiniz şekilde gelişmemiş olabilir veya bazı konulardaki beklentileriniz karşılanmayabilir. Bu gezegen konumlarında her şey normal. Problem etmeyin çok fazla.

Haberin Devamı

Terazi
Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız. Dolayısıyla, partnerinizle, işbirliği içinde olduğunuz kişilerle veya ortaklarınızla ilişkilerinizde esnek olmalı ve esnek düşünmelisiniz.

Akrep
Olan biteni anlamaya veya bazı şeyleri bir araya getirmeye çalışmak yerine, olayları akışına bırakmanın ve kendi kendine gelişmesini beklemenin faydasını görebilirsiniz.

Yay
Birkaç gün içinde ilerleme kaydetmeyi umduğunuz konularda beklentileriniz yanıt bulabilir. O güne kadar bu yolu garantileyecek adımlar atmalısınız.

Oğlak
Belli fırsatlar söz konusu olabilir. Ancak, ne kadar cazip görünürse görünsün en doğru şekilde araştırmanızı yapmalısınız. Zira, varacağınız anlaşmalar önemli prensiplerinizi çiğnemeniz anlamına gelebilir. Birkaç gün için ufak tefek kaza ve sakarlıklara da dikkat!

Haberin Devamı

Kova
Bazı konular veya ilişkiler olması gerektiği gibi ilerlemiyor olabilir. Bu durumda alternatif yol ve alışılmadık yöntemlere başvurmalısınız.

Balık
Popülerliğiniz artıyor. Bazı kişiler kendi programlarında veya takımlarında yer almanız için rekabet içine girebilirler.

Yazarın Tüm Yazıları