"Tepkiyi doğru bulmuyorum"

Güncelleme Tarihi:

Tepkiyi doğru bulmuyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 22:50

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, şöyle konuştu: "Seyircimiz olağanüstü iyiydi. Hem sayısal hem de destek olarak iyiydiler. Böylesine havada sahayı doldurdular. Bu sezon pek görmediğimiz şekilde bizim yanımızda oldular. Zeminimiz kötü seyircimiz iyiydi. Kontrollü oynayıp çabuk çıkarak gol atmayı düşünmüştük. Zaman zaman başarılı olduk. Ama final paslarında hedefimize ulaşamadık. İkinci yarıda pozisyon vermeden pozisyon bulmaya çalıştık. 3 gün önce maç yapmıştık ve bu nedenle rakipten daha yorgun olabilirdik ama seyirci desteği ve oyuncuların motivasyonu iyiydi. Son haftalarda her rakibimiz dinlenmiş olarak karşımıza geldi. 3 günde bir maç yaptık ama böylesine bir maçta fizik olarak iyiydik. Bütün oyunculara teşekkür ediyorum. Seyirciye özellikle teşekkür ediyorum."

Güneş, son haftalarda seyirciyle kötü olaylar yaşayan Halil'i alkış alması için çıkardığını belirterek, "Çıkarken biraz daha alkışlanmasını bekliyordum. Umut, Burak ve Selçuk'la bunları yaşadık daha önce. Futbol kültürü olan bir şehir olarak olumsuzlukların oluşmasını istemiyoruz. İsteyince daha iyi yapabileceğimizi gösterdik bugün. Yetenek istekle birleşince daha iyi sonuç elde edebiliyoruz. Ama oldukça uzaktayız hedeflediğimiz yerden" dedi.

TEPKİYİ DOĞRU BULMUYORUM

Güneş, Selçuk ve Burak'a yapılan tezahüratlarla ilgili olarak ise, "Oyuncuya olumsuz tezahürat yapılabilir oynamaması için. Ama bunun dışında bir şey olmamalı. Tepkiyi doğru bulmuyorum sayısı az da olsa" dedi. Güneş, 3 Temmuz süreciyle ilgili bir soruyu yanıtlarken de şöyle konuştu:  "Türkiye yılgın, bıkkın, inançsız. Adalete olan inanç sarsıldı. Türk futbolunun ne kadar yara aldığını görüyorsunuz. Zorla heyecan sağlamaya çalışıyoruz. Adaletsiz ortamda barışı ve huzuru ortaya koyamazsınız. Şüpheyle yaşayan toplum nasıl mutlu olabilir? Adaleti koymadığınız zaman insanlar arasında huzur bulamazsınız".
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!