Teomanpaşa'da altyapı çalışması

Güncelleme Tarihi:

Teomanpaşada altyapı çalışması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 11:45

Teomanpaşa'da altyapı çalışması

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi'nde altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan tüm yolları asfaltlıyor.

İmara uygun konut yapılaşması tamamlanan Teomanpaşa Mahallesi'nin altyapı çalışmalarından dolayı yollarının bozulan asfaltı ve kaldırımı yenileniyor. Fen İşleri Müdürlüğü mahallede asfalt çalışmasını başlattı. İlk olarak altyapı çalışmasıyla kullanılamaz hale gelen mevcut asfalt, iş makineleriyle yoldan sökülerek kaldırılıyor ardından da yollarda kırmızı kot çalışması yapılacak. Kot ve asfalt altyapı hazırlık çalışmalarının tamamlanmasından sonra sıcak asfaltın dökülmesine geçilecek. Mahallenin 90 sokağındaki yaklaşık 25 kilometrelik yol sıcak asfaltla kaplanacak. Asfalt çalışmasının bitmesiyle birlikte kaldırım çalışması başlayacak.

'MAHALLEYİ GECEKONDUDAN ŞEHRE DÖNÜŞTÜRDÜK'

Belediye Başkanı Hakan Tütüncü asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Tütüncü'ye inceleme sırasında Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan ve Mahalle Muhtarı Hüseyin Demir eşlik etti. Başkan Tütüncü, denetimin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Teomanpaşa Mahallesi bizim merkezdeki yerleşim yerlerimizden birisi ve belediye binamızın da olduğu yer. Mahallede kat artışı, şehirleşmenin önündeki engellerin kaldırılması, ana yolların düzenlenmesi, altyapı çalışmaları gibi önemli hizmetler yaptık. Bu çalışmaları yaptıktan sonra bölgede nitelikli güzel binalarda yükselmeye başladı. Bölgenin gecekondu dokusu, imara uygun konutlarla güzel bir şehir görüntüsü kazandı. Cami, okul gibi mahalleye çok nitelikli sosyal alanlar inşa edildi. Şimdi şehirleşme alanında mahallede makyaj çalışmalarını yapıyoruz. Teomanpaşa Mahallesi sakinlerine kasım ayında asfalt çalışması yapacağımıza söz vermiştik. Şimdi asfalt çalışmalarına başladık. Eskiyen, kullanım ömrünü tamamlayan asfaltı kazıyoruz ve kazıdıktan sonra kaymak gibi asfalt yapacağız."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!