TEOG'un yorgunluğunu attılar

Güncelleme Tarihi:

TEOGun yorgunluğunu attılar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 11:08

TEOG'un yorgunluğunu attılar

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi Anadolu'nun Manevi Kandilleri projesi kapsamında TEOG'da ter döken ortaokul öğrencileri 3 günlük kampa aldı.
    Kandilli Kayaklı Koşu ve Biatlon Tesislerinde Cuma gününden itibaren başlayan kampa, Yakutiye Gençlik Merkezininseçtiği pilot okul öğrencileri katıldı. Aralarında ortaokul 8'inci sınıfta eğitim gören ve TEOG sınavında başarılı olan  öğrencileri ödüllendirme adına yapılan kampta sportif etkinliklerin yanı sıra, takım oyunları ile çocukların grup çalışmalarına uyum sağlamaları hedeflendi. Kampın sonunda türküler söylendi ve halaylar çekilerek eğlenceli bir kapanış gerçekleştirildi.
    Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, 50. Yıl ve Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencileri ile kampı gerçekleştirdiklerini bildirdi. 50. Yıl Ortaokulu Müdürü Selami Topaloğlu'na ve Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu Müdür Yardımcısı Muammer Bostancı'ya teşekkür eden Yılmaz, genç dinamik heyecanlı idarecilerle çalışmanın başarıyı getirdiğini belirtti.     
    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ise Yakutiye Gençlik Merkezinin çocukların yüreklerine dokunabildiğini söyledi. Taşkesenligil, Yakutiye Gençlik Merkezi gençlik çalışanlarına çabalarından dolayı teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!