TEOG'da dereceye giren öğrencilere başarı belgesi

Güncelleme Tarihi:

TEOGda dereceye giren öğrencilere başarı belgesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 14:04

Haberin Devamı

AMASYA (AA) - Taşova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, TEOG sınavlarında il genelinde ilk üçe giren öğrencileri başarı belgesiyle ödüllendirdi.

Öğrenciler ve velilerini makamında kabul eden ve başarılarından dolayı kutlayan Tümer, "TEOG birinci dönem ortak sınavına ilçe genelinde 453 öğrenci katıldı. Bu öğrencilerimizden 54'ü, 120 sorudan 100 ve üzeri soruyu doğru cevaplamıştır" dedi.

Geçen yılki başarılarının, bu yıl birinci sınavda yüzde 100 arttığını dile getiren Tümer, "TEOG ortak ikinci sınavında yüz ve üzeri soruya doğru cevap veren öğrenci sayımızı doksan ve üzerine çıkartmayı hedefliyoruz. Başarılı olmak için öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin çalışma ortamlarında mutlu ve huzurlu olmaları gerekir. Hiçbir insan mutlu olmadığı ortamda başarılı olamaz. Bu yüzden hem okul idarecilerimiz hem de velilerimiz bu konuya önem göstermeli" diye konuştu.

Haberin Devamı

Tümer, nisan ayında yapılacak TEOG ikinci sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, "İnşallah hepinizi ilerleyen yıllarda farklı makamlarda görmek nasip olur" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!