TEOG nakil sonuçları | e-Okul sorgulama ekranı 2015

Güncelleme Tarihi:

TEOG nakil sonuçları | e-Okul sorgulama ekranı 2015
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2015 14:51

3. Dönem yerleştirmeye esas nakil başvuru sonuçları açıklandı. TEOG kapsamında yerleştiği okuldan memnun olmayanlar için başlatılan nakillerin üçüncü aşaması geçen hafta yapıldı. Açıköğretim lisesinden örgün eğitim kurumlarına geçmek isteyenler için son nakil süreci de bugünden itibaren 10 Eylül’e kadar yapılacak. 3. TEOG nakil sonuçları sorgulama sayfasına haberin devamından ulaşabilirsiniz...

Haberin Devamı

Bu yıl liseye başlayacak öğrenciler için TEOG kapsamında uygulanan üçüncü nakil başvuruları 31 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Tercih yapan öğrencilerin sonuçları bugün açaklanacak.

Üç nakil döneminde herhangi bir örgün eğitim kurumuna giremeyip açıköğretim lisesine yerleştirilen öğrenciler için nakil dönemi başlıyor. İl ve ilçe nakil komisyonları tarafından yürütülecek nakil süreci 10 Eylül’de sona erecek. Sonuçlar ise 11 Eylül’de açıklanacak.

TEOG nakil sonuçları | e-Okul sorgulama ekranı 2015
Öğrencilerin TEOG heyecanı Twitter’da

2015 TEOG lise nakil sonuçlarınızı e-Okul üzerinden sorgulamak için aşağıdaki linke tıklayınız.

TEOG 3. NAKİL TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

TEOG yerleştirmeleri için videolu tanıtım

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, TEOG kapsamında liselere geçişte tercih ve yerleştirmeler için video hazırladı. 8 dakika süren içerikte tercih ve nakil işlemlerine yönelik bilgiler verildi, öğrenci ve velileri neler yapması gerektiği anlatıldı.

Haberin Devamı

Türkiye'den TEOG manzaraları

Haberin Devamı

TEOG NAKİL DÖNEMLERİ VE YERLEŞEN öğrenci SAYILARI

2014-2015 öğretim yılı “Temel Eğitimden Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi” kapsamında 8’inci sınıflara yönelik 17-21 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşen yerleştirmeye esas nakil için 434.615 öğrenci müracaatta bulundu, bu öğrencilerden 101.012’si tercihleri doğrultusunda bir başka okula nakilleri gerçekleştirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!