Tenis milli takım seçmeleri Adana’da yapılıyor

Güncelleme Tarihi:

Tenis milli takım seçmeleri Adana’da yapılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 14:20

TÜRKİYE Tenis Milli Takımı’nın 12,14,16 ve 18 yaş seçmeleri Adana Atlıspor Tesisleri’nde başladı. Milli takıma gitmek için yarışan sporcular, kortta müthiş mücadele sergiledi.

Haberin Devamı

Atlıspor Kulübü Tesisleri’nin tenis kortlarında 21 Mayıs’ta başlayan milli takım belirleme müsabakalarına 12 ve 14 yaşta toplam 112 sporcu katıldı. İki yaş kategorisinde de 24 kişi müsabakalara ana tablodan katılırken, 32 sporcu ise eleme usülü oynadı. 16 yaş seçmelerinde ise 47 erkek, 41 bayan sporcu raket sallarken, 18 yaşta da 24 erkek 21 bayan sporcu mücadele veriyor.

Turnuva Direktörü Cem Kılıç, milli takım belirleme müsabakalarının 29 Mayıs’ta sona ereceğini belirtirken, "Sporcularımız kortlarda müthiş mücadele örneği gösterdi. Aileleri ise onları yakından takip etme fırsatı buldu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları, Adana Atlıspor Kulübü’nde misafir etmekten memnuniyet duyduk. Adanalı sporcuların, Türk tenis tarihinde önemli başarılar elde ettiği bugünlerde umarım bu seçmeler sonunda milli takımda forma giyecek sporcularımız da aynı performanları yakalar" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!