Teneffüs Park açıldı

Güncelleme Tarihi:

Teneffüs Park açıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2016 18:09

Teneffüs Park açıldı

Haberin Devamı

 

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediyesi'nin çocukları sınırsız eğlence ve oyun için sokağa çağırdığı Antalya'nın yeni çocuk dünyası Teneffüs Park, törenle hizmete açıldı.

Muratpaşa Belediyesi'nin şirketi Falez AŞ ile Çaybaşı Mahallesi'nde 16 dönümlük alana kurduğu 'Teneffüs Park', kutlamalarla kapılarını açtı. Açılış törenine eski Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, CHP Antalya milletvekilleri Mustafa Akaydın ile Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, partililer ve çok sayıda çocuk ile aileleri katıldı.

Çocuk şenliği tadında açılışı gerçekleştirilen parkta Moğol Akrobasi grubunun şovları büyük ilgi gördü. Parkın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Ümit Uysal, şehir içindeki parklara göre buranın iyi bir büyüklüğe sahip olduğunu söyledi. Parkın en büyük özelliğinin modern hayatın getirdiği sıkıntılara alternatif olduğunu kaydeden Uysal, "Son dönemde trend parklar var. İstanbul'da çok fazla. Bunlar kapalı mekanlara çocukları sıkıştıran, bol jeton sesi içeren ve sanal bir ortam. Çocukların kasları ve zihinleri çalışmıyor. Çocuklarımız adeta hapsoluyor. Giriş ücretleri de 100 lira. Teneffüs Park'ta açık hava oyuncakları var. Burada sanat ve özgürlük var. Bütün çocuklarımız doyasıya eğlenmelerini diliyorum" dedi.

Teneffüs Park açılış dolayısıyla hafta sonu tüm konuklarını ücretsiz ağırlayacak. Hafta içi 08.30 - 19.00, hafta sonu ise 21.00'e kadar açık olacak Teneffüs Park'ın giriş ücreti 7.5 TL olarak belirlendi.

FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!