Temsa'nın hedefi Galatasaray'dan sonra Avrupa

Güncelleme Tarihi:

Temsanın hedefi Galatasaraydan sonra Avrupa
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 15:10

Temsa'nın hedefi Galatasaray'dan sonra Avrupa

Haberin Devamı

ADANA'da otobüs üreten Temsa fabrikasının Genel Müdürü Dinçer Çelik, Galatasayar ile yaptıkları sponsorluk anlaşmasının ardından benzer bir uygulamayı Avrupa kulüpleri ile hayata geçirmeyi heflediklerini söyledi.
Genel Müdür Çelik, Girişimcilik Ekosistemi Derneği'nin (GED) KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirdiği Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'nde 'Tecrübe Paylaşımı' dersine konuk oldu. Çelik, bilgi ve deneyimlerini paylaşırken, yönettiği şirketin son dönemdeki pazarlama çalışmalarından örnekler verdi. Dinçer Çelik, dünyanın önemli otobüs markalarının merkezi ve üretim üssü olan Almanya'daki bazı futbol kulüpleriyle görüşmeler yaptıklarını söyledi. Temsa olarak geçtiğimiz günlerde Galatasaray'la 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladıklarını ve takıma 'Maraton' model otobüs kullanım olanağı sunduklarını belirten Dinçer Çelik "Almanya'daki futbol kulüpleriyle de görüşüyoruz. Beşiktaş ve Galatasaray'la olduğu gibi Alman kulüplerle de sponsorluk anlaşmalarına hazırlanıyoruz. Amacımız, otobüs üretim üssü Almanya'nın futbol kulüplerinin, Temsa'nın otobüslerini kullanması" dedi.

YENİ FİKİRLER BEKLİYORUZ

Temsa'da 'Yenilikçilik ve Girişimcilik Platformu' kurulduğunu da anlatan Dinçer Çelik "Genç girişimcilerin fikirlerini bekliyoruz. İyi fikirleri ödüllendiriyoruz" diye konuştu. Girişimcilik Ekosistemi Derneği (GED) Başkanı Esra Özden ise 2023 hedeflerini tutturabilmek için büyük sanayi kuruluşlarının ar-ge merkezi, icatların çıkacağı maker laboratuvarları kurması gerektiğini vurguladı.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!