Tempo Travel’dan Berlin çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Tempo Travel’dan Berlin çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 01:00

Almanya’da düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı’nın Türkiye standı açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’ın katılımıyla yapılırken, fuarda yer alan Tempo Travel dergisi de büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Tempo Travel’dan Berlin çıkarması

Üç ayda bir yayımlanan Tempo Travel dergisi, yabancı edisyonlarıyla dünyanın önde gelen turizm fuarlarında yer almaya devam ediyor. Bu yıl ilk olarak Almanca özel sayısı 8-12 Mart tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de okuyucunun beğenisine sunuldu. Fuarda, binlerce Tempo Travel, ücretsiz olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı bankoları ile birçok şehir ve kurumun stantlarından dağıtıldı ve hızla tükendi. Bu yıla özel dergi diğer ülke stantlarının bir kısmında da okuyucusuyla buluştu.

Tempo Travel’dan Berlin çıkarması
Tempo Travel’dan Berlin çıkarması


STANDI BAKANLAR AÇTI

Haberin Devamı

Fuara devlet yönetiminden de katılım yoğun oldu. Bu yıl 51’inci kez düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarında Türkiye standının açılışını, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptı. Açılışa katılan
Onlara Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal da katılımcı ve davetlilerle tek tek ilgilendi. Açılışta konuşan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, “Dünya turizm borsası, ITB’de belirlenir. Tüm turizmciler bu fuara” katılır derken, Ankara’dan Kalkınma Ajansı, Ankara Ticaret Odası, Valilik gibi kurumlar geçmiş yılların aksine bu yıl fuarda temsil edilmedi.

Tempo Travel’dan Berlin çıkarması

AVCI: ZOR GÜNLER GERİDE KALACAK

Öte yandan Alman iş ve turizm dergisi FVW’de 2017 yılına ilişkin yayınlanan veriler, Almanya’dan Türkiye’ye dönük yaz tatili satışlarının geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 58 düştüğünü ortaya koyarken Bakan Nabi Avcı, Türkiye’nin bu zor günleri geride bırakacağını söyledi. Avcı, “İnşallah Türkiye, 2017 ve 2018 yıllarında, 2016 yılında tüm dünyayı etkileyen darboğazdan çıkarak çok daha ileri hedeflere ulaşacaktır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!