Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2016 11:10

Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı

Haberin Devamı

Cevat DANIŞ / MUŞ, (DHA)Muş Belediyesi’nde Temmuz ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya başkanlığında düzenlendi.



Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Asya meclis üyelerinin ve tüm vatandaşların Ramazan bayramını tebrik etti Ramazan ayının sonuna geldiğimizi belirten Başkan Asya, "Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın ve hoşgörünün arttığı mübarek Ramazan ayındaki maneviyatın bundan sonra da devam etmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile Ramazan Bayramınızı tebrik eder, bayramın ilimize, bölgemize ve ülkemize barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum" diye konuştu.



Haziran ayında yapılan çalışmalar hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Asya, “Alt yapı projemiz 2 Haziran’da gerçekleştirildi. İller Bankası Genel Müdürlüğü, firmalar sınır değerin altında teklif verdikleri için süreci halen değerlendiriyor. Sürekli takipçisi olduğumuz bu konunun bayramdan sonra netleşeceğini bekliyoruz. Artık bir an önce bu şehrin altyapı sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalara başlamak istiyoruz. Bununla beraber en büyük eksikliğimizden biri olan şehirlerarası otobüs terminalinin yapımı için çalışmalarımıza başladık. Projelendirdiğimiz terminalin yapım ihalesi ilana çıktı. 22 Temmuz’da ihalesi yapılacak olan terminali de bir an önce yaparak halkın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Ayrıca eski sebze ve meyve hali ile Sunay Mahallesindeki eski semt pazarının yerine Bilgi Evleri projesi yapılacaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!