Temel İçgüdü olsa sevişirim

Güncelleme Tarihi:

Temel İçgüdü olsa sevişirim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2001 02:20

Hülya Avşar önceki gün, ‘Yeşil Işık’ filminin setinde rol arkadaşı Kenan Işık'la birlikte kamera karşısına geçti. Filmde yer alan sevişme sahnelerinde kendisinin yerine dublörün yer alacağını söyleyen sanatçı, ‘‘Filmde sevişme sahnesinde oynamaya gerek yok. Film için önemli bir sahne değil. O yüzden kendimi tehlikeye atmama gerek yok. Filmde bu sahne olsa da olur olmasa da. Ama bu film 'Temel İçgüdü' olsaydı o zaman olabilirdi. Ama bu filmde sevişme sahnesinin filme katacağı bir şey yok. Bunu yapsam da yapmasam da sanatçıyım’’ dedi.

Haberin Devamı

Filmde kendisinin yerine geçecek bir dublör bulamadıklarını söyleyen sanatçı, rol arkadaşı Kenan Işık'a takılarak, ‘‘Kenan Bey'e de göbekli bir dublör arıyoruz ama hálá bulamadık’’ dedi.

KAYA, HORONDAN BAŞKA DANS BİLMEZ

Avşar ve Işık, film için özel dans dersi aldı. Eşi Kaya Çilingiroğlu'nun dans etmeyi beceremediğini söyleyen Hülya Avşar ‘‘Kaya ancak horon teper. Dans etme diyorum inatla çabalıyor. Horondan başka hiçbir şey bilmez’’ dedi.

Filmin Kız Kulesi'nde gerçekleşen çekimlerinde sosyetenin tanınmış isimlerinden Ayşe German, Melike Odman ve Ethem Postacıoğlu figüranlık yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!