Telekonferans cihazları ile her yer toplantı salonu

Güncelleme Tarihi:

Telekonferans cihazları ile her yer toplantı salonu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2014 10:12

Bilgisayar ağları konusunda uzmanlaşmış, aktif network, sistem odası ve zayıf akım kablolaması gibi sistemlerin satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiren Profesyonel Veri İletişim Sistemleri Provis, dünyaca ünlü iletişim markası olan Cisco işbirliğiyle sağladığı telekonferans sistemleri ve ip telefonlarının tanıtımını Swissotel Büyük Efes Oteli’nde tanıttı.

Haberin Devamı

Kamu ve özel sektörden çok sayıda bilgi işlem temsilcisinin katıldığı toplantıda, Cisco’nun piyasaya yeni sürülen telekonferans ürünlerinden olan SX20, SX10, EX90, EX60, DX80, DX70 ile ip telefon özelliğine sahip 9951 ve 8861 modelleri görücüye çıktı.

Toplantıda, piyasaya yeni çıkan ürünler hakkında sunum yapması beklenen Cisco Ürün Yöneticisi Pınar Yıldız Budakoğlu, İstanbul’da yaşanan hava muhalefeti nedeniyle İzmir’e gelemeyince Cisco tarafından sağlanan telekonferans yöntemi sayesinde konuklara seslendi. Sürpriz bir şekilde sistemin tatbikini yaptıklarını ifade eden Provis’in kurucusu ve Genel Müdürü Çetin Ayla, toplantıda dört saat boyunca İstanbul ile İzmir arasında kesintisiz olarak görüntülü ve sesli iletişim kurduklarını söyledi.

Tanıtımını yaptıkları ürünlerin kurumların temel gider maliyetlerini doğrudan aşağı çekeceğini anlatan Ayla, "Ürünlerimiz kullanıldığı her ortamı toplantı odasına çeviriyor. Söz gelimi 4 gidiş 4 geliş toplamda 8 saatlik yol yapan bir pazarlamacı 1 saatlik görüşme için minimum 500 liralık bir maliyetle karşı karşıya kalıyor. Ayda 20 seyahat yapacağını düşünürsek bir kurumun toplam 1 aylık gideriyle bu sisteme sahip olabiliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

İZMİRLİLERİN KURDUĞU BİR ŞİRKET
Bilişim sektöründe 2008 yılından beri faaliyet gösterdiklerini anlatan Ayla, "Provis teknoloji üreten bir şirket, müşterilere fayda sağlayan sistemler tasarlıyoruz. 2014 yılında sektörde ilk 500 şirket içinde 365’inci sıradan listeye girdik. Yıllık yüzde 40’lık büyümeyle yolumuza devam ediyoruz. İzmir’de İzmirlilerin kurduğu bir şirket olarak başarılı işler yapmanın gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!