Teleferikte macera kulesi

Güncelleme Tarihi:

Teleferikte macera kulesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2016 16:03

Teleferikte macera kulesi

Haberin Devamı

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi, Bağbaşı Yaylası'na geçen yıl kurduğu teleferikte vatandaşların daha keyifli anlar geçirmesi için tırmanma, atlama kulesi ile macera parkuru kurdu. Teleferikle Bağbaşı Yaylası'na çıkan Denizlililer, burada doğanın içinde 14 metre yüksekliğindeki tırmanma ve atlama kulesi ile 31 engelden oluşan macera parkurunda eğlenceli saatler geçiriyor.
Denizli'de geçen yıl hizmete açılan teleferik ve Bağbaşı Yaylası, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşınca Büyükşehir Belediyesi, Bağbaşı Yaylası'ndaki sosyal donatılara yenilerini ekledi. Bungalov evler, Yörük çadırı, restoran, piknik alanı bulunan Bağbaşı Yaylası'na 14 metre yüksekliğinde atlama ve tırmanma kulesi kuruldu. 31 oyun ve 32 platformdan oluşan macera parkuru oluşturuldu.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Teleferik ve Bağbaşı Yaylası'nın Denizlililerin yoğun ilgisiyle karşılaştığını belirterek, "Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, halkımızın yoğun ilgisini kazandı, kentteki sosyal yaşama güçlü bir alternatif oluşturdu. Biz bu ilgiyi daha da artırmak hedefiyle bir yeniliğe daha imza atarak, tırmanma ve atlama kulesi ile macera parkuru kurduk. Güvenlik önlemlerini son derece yüksek tuttuğumuz alana, farkı ve heyecan dolu bir gün yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

Deniz TOKAT/ DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!