Tekstilcilerden Dubai çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Tekstilcilerden Dubai çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 14:50

DENİZLİ İhracatçılar Birliği’nin Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle yürüttüğü Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi Proje kapsamında, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenen Index Uluslararası Tasarım Fuarı’na 9 firmayla katıldı.

Haberin Devamı

Denizli İhracatçılar Birliği Ev Tekstili Yurtdışı Pazarlama Takımı’nda yer alan dokuz firma, URGE Projesi kapsamında, Dubai’de 23-26 Mayıs’ta gerçekleştirilen 26. Index Uluslararası Tasarım Fuarı’na katıldı. Binin üzerinde katılımcı firmanın birbirinden farklı tasarım ve desenleri beğeniye sunduğu fuarda; Denizli takımını Altınbaşak Tekstil, Emir Tekstil, Kayalar Tekstil, Asena Tekstil, Makroteks Tekstil, Egem Tekstil, Özer Tekstil, Gelin Tekstil ve Sümaş Tekstil oluşturdu. 9 tekstil firması fuarda stant açarak, tasarımlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Tekstilcilerden Dubai çıkarması


Fuarda Denizli İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, düzenlenen söyleşiye katıldı, Denizli havlusunu tanıtıp, kentin ev tekstilinde kalitesiyle geldiği noktayı anlattı. Uzunoğlu, Index Uluslararası Tasarım Fuarı’nda Denizli ekibi olarak yer almalarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Firmalarımız tasarımla ilgili çalışmalarını ve konseptlerini tanıtma şansı buldu. Biz de Denizli havlusunun ve ev tekstilinin geldiği noktayı anlatma fırsatı bulduk. Denizli için çok yararlı bir fuar oldu" dedi.

33 bin metrekare alanda kurulan fuarı, 30 bin kişi ziyaret etti.




BAKMADAN GEÇME!