Tekstil işçisi lastik botla denizde kayboldu

Güncelleme Tarihi:

Tekstil işçisi lastik botla denizde kayboldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2017 16:49

Tekstil işçisi lastik botla denizde kayboldu

Haberin Devamı

Burak GEZEN - Mustafa SUİÇMEZ  / ÇANAKKALE, (DHA) - ÇANAKKALE'nin Ezine İlçesi, Geyikli Beldesi'ne eşleriyle birlikte denize giden 4 bacanaktan tekstil işçisi 28 yaşındaki Emre Kaptan, gezmek için bindiği lasik botla ortadan kayboldu. Kaptan'ın bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığı hava ve karadan arama- kurtarma çalışması başlattı.
Emre Kaptan, Ahmet Köle ve Harun Uncu diğer bacanakları İbrahim Gezer'in Geyikli'deki yazlığında aileleriyle birlikte biraraya geldi. Geçen 8 Ağustos Salı günü dört bacanacak, saat 16.00 sıralarında eşlerini de alarak birlikte, beldeye 8 kilometre mesafedeki bir koya denize girmeye gitti. Burada iyi yüzme bilmediği belirtilen Emre Kaptan, yanlarıda götürdükleri lastik bota bindi. Diğer 3 bacanağı ise bu sırada 50 metre ilerdeki otomobilden kürekleri almaya gitti.
Bölgenin hem rüzgarlı hem de akıntılı olması nedeniyle Kaptan'ın binip, içine uzandığı lastik bot kısa sürede gözden kayboldu. Kürekleri alıp, botun yanına dönen üç bacanak, tüm aramalarına rağmen Kaptan'ı bulamayınca, durumu jandarma ve sahil güvenliğe bildirdi. Sahil güvenlik, 3 bot, 1 helikopter ve 1 uçak ile arama kurtarma çalışması başlattı. Jandarmada kıyıdan arama-kurtarma çalışması yaparken, Kaptan'ın yakınları sahilde umutla bekliyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!