(tekrar) Beşiktaş-Fenerbahçe maçında 4490 güvenlik mensubu görev yapacak

Güncelleme Tarihi:

(tekrar) Beşiktaş-Fenerbahçe maçında 4490 güvenlik mensubu görev yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 15:05

(tekrar) Beşiktaş-Fenerbahçe maçında 4490 güvenlik mensubu görev yapacak

Haberin Devamı

(tekrar) Beşiktaş-Fenerbahçe maçında 4490 güvenlik mensubu görev yapacak

Güvenlik toplantısı yapıldı

Beşiktaş ve Fenerbahçeli yöneticilerden dostluk mesajı

ALİ DANAŞ, İSTANBUL (DHA)

Vodafone Arena Stadı'nda 7 Mayıs Pazar akşamı oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin güvenlik toplantısı İstanbul Valiliği'nde gerçekleştirildi.
Vali Yardımcısı Nurullah Naci Kalkancı başkanlığında yapılan toplantıya Beşiktaş'tan yönetici Hakan Özköse, Fenerbahçe'den yönetici Metin Doğan ve diğer yetkililer katıldı.
Derbide 1500 çevik kuvvet, 710 polis ve 2280'i özel güvenlik olmak üzere 4490 güvenlik mensubu görev yapacak.

Fenerbahçe taraftarı saat 15:00'de Şükrü Saracoğlu'ndan toplu halde Vodafone Arena'ya otobüslerle hareket edecek ve Beşiktaş taraftarı için stat kapıları saat 16:30'da açılacak.

Hafta sonunda oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi öncesinde her iki takımın yöneticileri dostluk mesajı verdi.
İstanbul Valiliği'nde yapılan İl Güvenlik Kurulu Toplantısından sonra DHA'ya açıklama yapan Beşiktaş Yöneticisi Hakan Özköse ve Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Metin Doğan iyi ve güzel bir maç olmasını diledi.
Beşiktaş Kulübü Yöneticisi Hakan Özköse ''En iyi şekilde misafir edeceğiz Fenerbahçelileri'' derken şöyle devam etti: ''Misafirperverliğimizi Fenerbahçelilere göstereceğiz, yöneticilerini ve taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayacağız. Tabi ki maçı kazanmak istiyoruz, hedefimiz galibiyet.'' 

Fenerbahçe Yöneticisi Metin Doğan ise Beşiktaş'ı yenmeye gideceklerini söyleyerek ''2100 taraftarımızla birlikte Vodafone Arena'ya gideceğiz.Temennimiz iyi ve güzel bir maç olsun. Bunlar klişe sözler değil; gerçekten ülkemizin ihtiyaç duyduğu güven ve barış ortamında bir maç olsun,en büyük temennimiz bu.İnanıyoruz güzel bir maç olacak.Derbilerle ilgili herkes gönlümüzden geçen bu maçı kazanırız der.Derbilerin sonucunu kimse tahmin edemez ama biz Fenerbahçe olarak galibiyeti bekliyoruz'' ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Toplantı detaylar
-Hakan Özköse ve Metin Doğan ile yan yana röportaj

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!