Teknonet
Koreli bilişim firmaları Türkiye’ye geliyor

Hürriyet İnternet

Güney Koreli bilişim firmaları, mobil çözümler, yazılım ve güvenlik alanları başta olmak üzere bilişim sektöründeki işbirliği fırsatlarını değerlendirmek amacıyla Türkiye’ye geliyor. Güney Kore’den ülkemize gelecek bilişim firmaları, “Türkiye-Kore Bilişim Forumu 2006”da Türk firmaları ile yapacakları birebir görüşmelerde ortak yatırım ve işbirliği fırsatlarını değerlendirecek.

Türkiye-Kore Bilişim Forumu 2006, “Kore Bilgi ve İletişim Bakanlığı” sponsorluğu ile, Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) ve “Kore Bilgi ve Telekomünikasyon Derneği” (KAIT) tarafından 22-23 Kasım tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Güney Kore’den ülkemize gelecek bilişim firmaları, “Türkiye-Kore Bilişim Forumu 2006”da Türk firmaları ile yapacakları birebir görüşmelerde ortak yatırım ve işbirliği fırsatlarını değerlendirecek. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk-Kore İş Konseyi işbirliğiyle gerçekleşecek olan foruma, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Bilişim Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜBİSAD) ve Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD) destekleyici kuruluşlar olarak katkıda bulunuyor.




31 Ekim 2006
 
© Copyright 2006 Hürriyet
www.hurriyetkurumsal.com