ZyXEL’den ilk çift yönlü modelini yaptı

Güncelleme Tarihi:

ZyXEL’den ilk çift yönlü modelini yaptı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2016 11:42

ZyXEL, ilk çift yönlü kullanım sunan gelişmiş anten teknolojisine sahip ultra ince tasarımlı 11ac destekli Wi-Fi Access Point'i ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

ZyXEL, 802.11ac destekli çift yönlü yayın yapabilen anten teknolojisine sahip ürünü WAC6103D-I’ı tanıttı. ZyXEL’in zengin profesyonel 11ac Access Point ürün ailesine katılan bu yeni model, en ince (32 mm) tasarıma sahip.

Kablosuz Ağ projelerinde başarılı bir alt yapı kurmak için Access Point (Erişim Noktası) konumlandırmasında AP’nin pozisyonu, önemli bir kriter. Bu önemli kriter, kablosuz kapsama alanını ve bağlantı performansını doğrudan etkiliyor. Günümüzde, pazarda bulunan birçok Access Point sadece tek yönlü yayın yapabilecek şekilde tasarlanıyor. Access Point’in farklı bir şekilde konumlandırılması durumunda sinyal gücü kayda değer şekilde azaltıyor. Ekstra yapılandırmalar ve harici antenlerin kullanılması kablosuz yayın kalitesinde olumlu artışlar gösterebilir ancak bu işlemler de ilave maliyetler doğurabilir.

Haberin Devamı

Dual-optimize anteni ile WAC6103D-I, anten ayarlarını ürünün yerleştirildiği şekle göre değiştirilebiliyor. Ürün, tavana ya da duvara monte şekilde çalışabilir ve kurulum yerine göre mümkün olan en iyi sinyali sağlıyor. Access Point’in yayın yapma davranışı, cihaz üzerinde bulunan anahtar üzerinden veya web arayüzünde kolayca konfigüre edilebiliyor.

3x3 antenli, 802.11ac Wi-Fi AP olarak tasarlanan WAC6103D-I, 1.75 Gbps birleşik veri oranına ulaşabiliyor ve rakiplerine göre 5 kat daha iyi performans sunabiliyor. 

APFlexTM özelliği ile kurulum ve kullanımı da çok basit olan WAC6103D-I, ağdaki AP kontrolörlerini algılayabiliyor ve kontrolör ile birlikte çalışmasını sağlıyor. Bir başka deyişle, WAC6103D-I kablosuz ağınızda herhangi bir efor sarfetmeden çalışıyor ve kullanıcıları konfigürasyon ayarları yapmaktan kurtararak verimliliği artırıyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!