ZTE'den bir ilk! Yandan kızaklı telefon geliyor

Güncelleme Tarihi:

ZTEden bir ilk Yandan kızaklı telefon geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2019 10:04

Çin'in önde gelen teknoloji şirketlerinden ZTE, tasarımıyla dikkat çeken modeli Axon S için çalışmalarını sürdürüyor. Bakın yandan kızaklı yapıyla gelen telefon ne gibi özelliklere sahip?

Haberin Devamı

Çin'li şirket ZTE, kullanıcılarına en üst seviyede ekran-kasa oranı sunmak adına düğmeye bastı. Bu konuda en iyi çözümlerden biri olan kızaklı kasalar son zamanlarda birçok teknoloji üreticisi tarafından kullanılırken, ZTE diğerlerinden farklı olarak yan kızaklı telefonu üzerinde çalışıyor.

Bu sayede ekran üzerinde herhangi bir sensör veya kamera yer almıyor. Ekranda yer alan her şey yan tarafa doğru açılan kızaklı sisteme gizlenmiş durumda. Kızaklı sisteme gizlenmiş üçlü arka kamera 48 ve 19 Megapiksel çözünürlüğünde olup bunun yanında 5 kat optik yakınlaştırma sunuyor. Aynı zamanda çift ön kameraya sahip olan Axon S, tasarımıyla oldukça iddialı.

Donanım tarafına baktığımızda ise Snapdragon 855 işlemciden güç alan cihaz 6 GB RAM ve 128 GB depoloma alanı ile geliyor. 5G desteğine sahip olan telefon Snapdragon X50 modem ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Sunduğu ekran-kasa oranıyla dikkat çeken Axon S, 6.8 inç ekran boyutuyla iyi bir deneyim yaşatacak gibi gözüküyor.

Haberin Devamı

Tüm bunların yanında fiziksel parmak izi okuyucu yerine ekrana gömülü gelen parmak izi okuyucu sistemine sahip olan telefonun hangi tarihte tanıtılacağı hakkında ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!