ZTE Blade V6 Türkiye'ye geldi | İşte özellikleri ve fiyatı

Güncelleme Tarihi:

ZTE Blade V6 Türkiyeye geldi | İşte özellikleri ve fiyatı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 09:53

Uzun yıllardır Türkiye’de farklı operatörlerin kendi markaları aracılığı ile ürünlerini satışa sunan ZTE, kendi markası ZTE Blade V6 ile son kullanıcılarla buluştu.

Haberin Devamı

Blade V6, ZTE akıllı telefon ailesinin en yeni üyesi. Alanının en ince telefonlarından biri olma özelliğiyle ön plana çıkan Blade V6, 6.8 mm inceliğinde geniş açılı ön kameraya sahip.

ZTE Türkiye Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Sungur Özkan, tüketici elektroniği açısından dikkat çekici bir ülke olan Türkiye’nin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Özkan “Kendi markamızla ilk kez Türkiye’deki tüketicilerin karşısına çıkmanın heyecanını yaşıyoruz. Dünya üzerinde 20 milyondan fazla satışı gerçekleşen Blade serisinin en yeni üyesi olan Blade V6, Türkiye’ye getirdiğimiz ve satışa sunduğumuz ilk modelimiz. Bu işbirliğinin diğer ZTE modelleri içinde devam edeceğini ümit ediyorum” dedi.

ZTE Blade V6 Türkiyeye geldi | İşte özellikleri ve fiyatı


Cihaz, 13 MP arka kamera ve 5 mpx ön kamerası 5x Sony titreme azaltma (floating lenses) özelliği ile dinamik optimize stabilizasyona sahip; optimum açı yakalamak içinse ön kameranın F2.0 diyafram açıklığı mevcut. Blade V6 aynı zamanda 88 derecelik geniş açılı bir ön kamera da kullanıyor. Ürünün standart bas-çek (point & shoot), DSLR özelliği, resim düzeltme ve pro olmak üzere birçok seçeneği bulunuyor.

Haberin Devamı

Blade V6, 64 bit dört çekirdekli işlemcisi, 64 bit destekli Android 5.0.2 işletim sistemi ile öne çıkarken 2 GB RAM bulunuyor. 

Dünya üzerinde Avrupa ve Latin Amerika bölgelerinde lanse edilen Blade V6 849TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulmuş durumda.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!