YouTube'ta 'buzlu' dönem başladı

Güncelleme Tarihi:

YouTubeta buzlu dönem başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 11:51

Youtube'un yeni düzenleme aracı ile videoların belli bir bölümünü bulanıklaştırmak mümkün. Ayrıca yeni araç hareket eden nesneleri bile kolayca bulanıklaştırabilmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

2012 yılından bu yana Youtube'da belirli bir bölgeyi bulanıklaştırma özelliği bulunuyor. Ancak bugüne kadar pek yeterli olmayan bu seçenek, özellikle hareket eden nesnelerin bulanıklaştırılması gibi konularda kullanıcılar için pek de kullanışlı değildi.



Bugünden itibaren yeni özelleştirilmiş bulanıklaştırma aracını kullanıcıların kullanımına sunan Youtube, içerik oluşturucuların hareket eden nesneleri dahi kolayca bulanıklaştırabileceği yeni özelliği servisine ekledi.

YouTubeta buzlu dönem başladı


Konuyla ilgili YouTube Gizlilik Lideri Amanda Conway'in yaptığı açıklamada araç plakası veya 'frikik' gibi gizlenmek izlenen hassas durumlarda yeni aracın rahatlıkla kullanılabileceğini belirtti.

Shiftdelete'in haberine göre yeni aracın en büyük artılarından biri hareket eden objelerin dahi bulanıklaştırılabilmesi. Yeni araç ile birlikte bulanıklaştırılmak istediğiniz bir alanı seçmeniz yeterli oluyor. Ayrıca seçili alanın boyutu değiştirilebilir ve boyutu yeniden ayarlanabiliyor. Şu anda bu özelliğin sadece masaüstü sürümde kullanılabildiğini de belirtelim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!