Yerli teknolojiyle küresel büyüme hedefleri ödül getirdi

Güncelleme Tarihi:

Yerli teknolojiyle küresel büyüme hedefleri ödül getirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2018 14:27

ATAR, Cyber Defense Magazine tarafından verilen Cyber Defense Global Awards ödüllerinde “Son Teknoloji SOAR” ödülünü aldı.

Haberin Devamı

ATAR ile global pazara açılarak yüksek teknoloji ihracatında aktif rol oynayan Atar Labs, Yerli Malı Belgesi aldı. ASO tarafından verilen Yerli Malı Belgesi, tamamı Türkiye’de üretilen ya da üretim süreçlerinin önemli aşamaları Türkiye’de tamamlanan, belirli bir teknoloji sınıflandırmasına tabi ürünlere veriliyor.
Tehdit ve uyarıları merkezi bir platform üzerinde toplayarak saldırılara daha etkin biçimde otomatik yanıt verilmesini sağlayan, siber güvenlik platformu ATAR, ASO tarafından "Yerli Malı Yüksek Teknoloji" olarak sınıflandırıldı. 

Siber güvenlik alanında tecrübeli bir ekip tarafından Ankara'da kurulan Atar Labs, Diffusion Capital Partners'tan aldığı 2,5 milyon Euro tohum yatırımıyla Türkiye'den dünyaya açılıyor. Red Herring Top 100 Avrupa Ödülleri'nde ilk 100’de listelenen Atar Labs, ayrıca Cyber Defense Magazine tarafından yıllık olarak düzenlenen Cyber Defense Global Awards ödüllerinde “Son Teknoloji SOAR” ödülünü aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!