Yepyeni bir iPod Touch geliyor! Bakın nasıl görünüyor?

Güncelleme Tarihi:

Yepyeni bir iPod Touch geliyor Bakın nasıl görünüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2019 07:38

Apple'ın geçtiğimiz yıllara damga vuran 'müzik çaları' iPod Touch'un 7'nci jenerasyonu için düğmeye basıldı. Her ne kadar Apple tarafından resmen doğrulanmasa da, şirkete yakın kaynaklar bu yıl yeni bir iPod Touch ile karşılaşacağımız konusunda hemfikir görünüyor. Peki yeni iPod Touch nasıl görünüyor?

Haberin Devamı

Apple, yeni nesil iPod Touch için son hazırlıklarını yapıyor. Konsept görüntüleri internete sızan cihaz, iPhone X, iPhone XR ve iPhone XS Max ile yan yana görünüyor. Ancak işin ilginç yanı tasarım olarak diğer iPhone modellerine benzese de, ekran büyüklüğü ile diğer cihazlara fark atacak olması gibi görünüyor. 

LCD ekran kullanması beklenen yeni nesil iPod Touch için telefon ve tablet karışımı bir cihaz da diyebiliriz aslında. A12 Bionic işlemciden güç alması beklenen iPod Touch'un bu yıl tanıtılacak ve yeni iPhone'larda kullanılacak A13 işlemciden faydalanma ihtimali de söz konusu elbette. Ancak bunlar şimdilik bir söylentiden ibaret.

Yepyeni bir iPod Touch geliyor Bakın nasıl görünüyor


4 yıl aradan sonra Apple'ın yeni bir iPod Touch ile geliyor olması da kafaları karıştırmıyor değil. Ancak geçmişe bakıldığı zaman şirketin 2012 yılında 5. nesil iPod Touch'ı, 2015 yılında da 6. jenerasyon iPod Touch'u tanıttığı görülüyor. Yani şirket, üç yıl arayla bu cihazlarını duyurmuş. 2015'ten bu yana geçen 4 yıllık süre zarfı aslında yeni bir iPod Touch için piyasanın hazır olduğunu gösteriyor olabilir.

Apple'ın WWDC 19 ya da Eylül'de gerçekleştirilmesi planlanan yeni iPhone etkinliğinde 7. jenerasyon iPod Touch'larla karşılaşmamız kuvvetle muhtemel.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!