Yeni iPhone'lar hızlı şarj adaptörüyle gelecek!

Güncelleme Tarihi:

Yeni iPhonelar hızlı şarj adaptörüyle gelecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2018 09:42

Apple'ın tedarik zinciri firmalarından gelen bilgiye göre şirketin önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone modelleri, kutudan hızlı şarj adaptörüyle çıkacak.

Haberin Devamı

Apple, geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıttığı iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modelleri için hızlı şarj özelliğini sunmuştu. Ancak, bahsi geçen bu üç model için de hızlı şarj adaptörü kullanıcılara direkt olarak verilmemişti. Bu modellere sahip olan ve hızlı şarj özelliğinden yararlanmak isteyen kullanıcıların, hızlı şarj adaptörü almaları gerekiyordu. 

Yeni iPhonelar hızlı şarj adaptörüyle gelecek

Bu ayın başlarında Apple'ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağı iPhone modellerinde 18W'lık hızlı şarj adaptörüne yer vereceği iddiası ortaya çıkmıştı. Konuyla alakalı daha yeni gelen iddia ise sektörde adını sıkça duyuran ChargerLab'ten geldi.

ChargerLab'e göre de yeni iPhone modelleri 18W'lık, bünyesinde USB Type-C bağlantısı bulunduran hızlı şarj adaptörüyle gelecek. Hatta, bu adaptörün 3D çizimi de yayınlanmış durumda. Son olarak, yayınlanan görselde, hızlı şarj adaptörünün Avrupa versiyonu görülüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!