Yeni iPhone için ücretsiz güvenlik

Güncelleme Tarihi:

Yeni iPhone için ücretsiz güvenlik
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 15:41

Sophos Iphone için ücretsiz güvenlik tehdit monitör uygulamasını duyurdu.

IT güvenliği ve veri koruma firması Sophos, ilk Iphone uygulaması olan Sophos Security Threat Monitor’u duyurdu. Uygulamalar kullanıcılara yeni ve mevcut güvenlik tehditleri ile ilgili daha iyi bir bakış açısı sunarken, tüm dünya tarafından kabul edilen yeni malware, virüs, spyware, spam ve phishing tehditlerinin araştırma ve analizlerinin görüntülendiği SophosLabs’a bağlanarak saat başı güncellemeleri yapabilmelerini sağlıyor.

Uygulama özellikleri

Tehdit spot: Herhangi bir zamanda en yaygın tehditleri tehdidin adı ile gösterir, kimlerin risk altında olduğunu ve kaçınma yolları hakkında bilgi verir.

Son tehditler: En önemli ilk 10 tehditin Sophos analistleri tarafında analiz raporlarını sunar. Bu bölümde, işletim sistemleri ve tehdit yaygınlığı, bireysel tehditler hakkında daha fazla bilgi için www.sophos.com verilen link ile kullanıcılara gerekli güvenlik bilgilerini sunar.

İstatistikler: Bu özellik 3 farklı grafik çıktısı ile e-posta, spam ve web tabanlı tehdit istatistikleri sunar.

Haritalar: Google Maps arabirimi ile  kullanıcı tehdit bilgilerini gösterir. Etkileşimli harita ile son tehditlerin nerede görüldüğü, hatta en son spam kampanyaları hakkında kullanıcılara bilgi sağlamaktadır.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!