Yeni iPad Pro işte böyle görünecek!

Güncelleme Tarihi:

Yeni iPad Pro işte böyle görünecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2018 06:54

Tasarım ya da özellik olarak uzun zamandır bir yenilik gelmeyen Apple tableti iPad Pro’ya yenilikler geleceği söylentileri dolanırken tasarımcı Alvaro Pabesio, paylaştığı iPad Pro konsepti ile beklentilerini paylaştı.

Haberin Devamı

Uzun zamandır Apple’dan iPad Pro için herhangi bir güncelleme gelmemişti. Bu sırada daha önce de macOS 11 konsepti ile dikkat çeken tasarımcı, Behance aracılığı ile paylaştığı iPad Pro konsepti ile bizlerle. İPhone X benzeri ekran köşeleri, yeni çoklu görev seçenekleri, Face ID, ve İphone uygulamalarını iPad ile çalıştırma gibi özellikleri ile bu konsept takipçilerinin merakının tavan yapmasına sebep oldu.

Yeni iPad Pro işte böyle görünecek

Hemen hemen çerçevesiz diyebileceğimiz 11.9 inç ekranı bulunan bu konseptte, 10,5 inçlik iPad Pro’nun ölçüleri korunmuş durumda. Konseptte  Touch ID özellikli ekran tuşu kaldırılırken, ikinci nesil TrueDepth teknolojili kamera ile Face ID sistemi gelmiş. Bu sayede tablet 4 farklı kullanıcı yüzü tanıyabilir ayrıca daha uzaktan ve yatay olarak tanımlama yapabilir hale gelmiş.

Haberin Devamı

12 Megapiksel çift kamera ile tablete portre modunun da gelmesi bekleniyor. Ayrıca ürünün Apple’ın yeni A12 çipseti ile çalışacağı tahmin ediliyor. Tabletin “Continuity” özelliği ile iPhone uygulamalarını açabilmesi de beklentiler içinde.

Tasarımcının paylaştığı konsept tüm özellikleri ile öne çıkmayı başarıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!