Yeni Hearthstone macerası 12 Ağustos'ta başlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Yeni Hearthstone macerası 12 Ağustosta başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 09:54

Blizzard Entertainment bugün One Night in Karazhan’ı duyurdu. Bu en yeni Hearthstone macerası oyuncuları büyülü bir deneyim için Medivh’in kulesi Karazhan’a götürüyor.

Haberin Devamı

Blizzard Entertainment CEO’su ve kurucu ortağı Mike Morhaime, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “One Night in Karazhan oyunculara Medivh ile parti yapma ve bu sırada da koleksiyonları için yeni kartlar kazanma şansı veriyor” dedi.

Morhaime, sözlerinin devamını şöyle getirdi: “Azeroth’un en sevilen mekanlarından birini Hearthstone’da canlandırmış olmaktan büyük heyecan duyuyoruz ve oyuncuların yeni destelerini test ettiklerini görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Partiye vardığınızda Medivh’in kayıp olduğunu ve sihirli eşyalardan oluşan koleksiyonun kalenin içinde cirit attığını göreceksiniz. Partiyi kontrol altında tutup ev sahibini bulmak, bu sırada da imkanların keyfini çıkarmak size ve Medivh’in güvenilir uşağı Moroes’a kalıyor. Karşılaşacağınız ikonik karakterler, herkesin en sevdiği sihirli satranç tahtası ve koleksiyonunuza ekleyebileceğiniz 45 süper kart ile One Night in Karazhan size unutamayacağınız bir macera yaşatacak.

Parti Windows ve Mac PC’ler; Windows, iOS, ve Android tabletler; ve iOS ve Android cep telefonları için 12 Ağustos’ta başlayacak ve One Night in Karazhan’ın dört kanadı haftalık olarak açılacak (her hafta bir kanat). Macera yayınlandığında tüm Hearthstone oyuncuları giriş görevini ücretsiz olarak oynayabilecek ve Macera’nın yeni kartlarından ikisini kazanabilecekler.

Ayrıca oyunun ilk haftasında tüm Macera’yı satın alan oyuncular Karazhan temalı özel kart arkasına da sahip olacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!