Yeni Elder Scrolls ne zaman geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Elder Scrolls ne zaman geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2015 09:36

Skyrim'in ardından yeni bir Elder Scrolls oyunu ne zaman gelecek?

Haberin Devamı

Elder Scrolls V: Skyrim oyununun 20 milyon kopya sattığı düşünülürse, Bethesda'nın ana seriye yeni bir oyun eklemesi oldukça mantıklı gözüküyor. Ancak bu oyunu yakın bir zamanda beklememekte fayda var.

Bethesda'nın pazarlama yöneticisi Pete Hines, Gamescom sırasında Dualchockers ile yaptığı konuşmada, Bethesda Game Studios'un şu anda yüzde 100 kapasite ile Fallout 4'e odaklanmış olduğunu söyledi. Hines'ın belirttiğine göre, stüdyonun Fallout 4'ten sonraki projesi hakkında konuşmasından önce "çok uzun bir zaman" geçmesi gerekecek.

Elder Scrolls hayranları ise şimdilik Skyrim (ve oyun için üretilen muhteşem modlar) ile eğlenmeye devam edebilir veya PC ya da konsol üzerinden Elder Scrolls Online oynayabilirler. Ayrıca, Blizzard Entertainment'ın Hearthstone: Heroes of Warcraft ürünü gibi, Bethesda'nın da The Elder Scrolls Legends adlı bedava bir kart oyunu üzerinde çalıştığı söyleniyor.

Haberin Devamı

Bethasda'nın E3'teki duyurusundan önce "temelde bitmiş" olan Fallout 4 ise, Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için Kasım ayında yayınlanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: EFSANE BİLGİSAYAR OYUNLARI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!