Xiaomi Mi 6 ne kadar dayanıklı?

Güncelleme Tarihi:

Xiaomi Mi 6 ne kadar dayanıklı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 08:03

Xiaomi'nin geçtiğimiz ay tanıttığı yeni amiral gemisi Mi 6 sağlamlık testine sokuldu. Peki Xiaomi Mi 6 testlerde ne kadar başarılı olabildi? İşte cevabı...

Haberin Devamı

Xiaomi, geçtiğimiz ay yeni amiral gemisi Mi 6 modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Kısa sürede beklenilenden çok daha fazla ilgi gören telefon JerryRigEverything isimli Youtube kanalı tarafından dayanıklılık testine tabi tutuldu.

Xiaomi Mi 6, videoda 3 farklı teste sokuluyor. Bunlar çizilme, ekranı doğrudan ateşe maruz bırakma ve belki de en önemlisi bükülme testi.

Xiaomi Mi 6'nın arka yüzü çizilmelere karşı dayanıklılık gösterirken kenar kısımları, kamerası ve parmak izi okuyucusu için ne yazık ki aynı şeyler geçerli değil. Cihazın ekranı çakmak ile ateşe maruz bırakıldığında ise ekranda büyük bir hasar oluşuyor. Son olarak bükülme testine tabi tutulan cihazın başına gelenleri videodan izleyebilirsiniz.

Xiaomi Mi 6'nın teknik özellikleri arasında Full HD çözünürlükte 5.15 inçlik ekran, Snapdragon 835 işlemci, Adreno 540 grafik işlemcisi, 6 GB RAM, 12 MP çift arka ve 8 MP ön kamera (Çift ton LED flaşlı arka kamera 2K'da 30 fps video çekebiliyor), Type-C, 2x2 Dual Wi-Fi, çift SIM kart desteği, 3350 mAh batarya bulunuyor.

Haberin Devamı

Farklı renk seçenekleriyle gelecek Xiami Mi 6'nın 6 GB RAM ve 64 GB depolama kapasiteli modeli 363 dolar, 6 GB RAM ve 128 GB kapasiteli versiyonu ise 421 dolar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!