Xerox'tan yeni yazıcı

Güncelleme Tarihi:

Xeroxtan yeni yazıcı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2012 09:50

Xerox WorkCentre 3325, dakikada 35 sayfaya varan baskı hızı ile wi-fi (kablosuz) baskı, bir seferde 50 sayfa arkalı önlü tarama, USB bellekten çıktı ve tarama, çift taraflı baskı, şifreli baskı, kağıttan e-posta, faks yönlendirme gibi üst düzey özellikleri bir arada sunuyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, lazer tabanlı siyah beyaz çok fonksiyonlu ofis ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Xerox’un satışa sunduğu yeni Xerox WorkCentre 3325; üst düzey özelliklere sahip çok fonksiyonlu bir ofis ürününü düşük maliyetlere elde etmek isteyen küçük ofisler için ideal bir ürün olabilir.

Xerox WorkCentre 3325, otomatik çift taraflı baskı ve dakikada 35 A4 sayfaya ulaşan siyah beyaz kopyalama, yazdırma hızı, faks ve renkli tarama gibi temel fonksiyonlarının yanısıra çok farklı özelliklere de sahip. 820 sayfaya kadar çıkartılabilen kağıt kapasitesi ile yoğun ofislerin iş akışına ayak uydurabilen Xerox WorkCentre 3325, yüksek kapasiteli baskı toneri sayesinde, daha az bir maliyetle daha uzun bir süre baskı yapabiliyor.

Xerox WorkCentre 3325’de bulunan güvenli baskı özelliği, istenirse kullanıcıların belirledikleri güvenlik şifrelerinin makineye girilmesi ile gönderilen çıktıların basılmasını sağlayarak, gizli dokümanların başkaları tarafından görülmesini engelliyor. Üzerinde bulunan optik karakter tanıma yazılımı (OCR), kullanıcıların taradıkları kağıt belgeleri hızlıca ve kolayca Word, Excel, PDF gibi tekrar düzenlenebilir elektronik dokümanlara çeviriyor. Xerox WorkCentre 3325'in CentreWare IS dahili web sunucusu, kullanıcıların cihazı uzaktan yo¨netmelerine olanak sagˆlıyor.

Xerox WorkCentre 3325’in üzerinde yer alan USB girişinden, harici USB belleklerle baskı alınabiliyor ya da USB bellekten tarama işlemi yapılabiliyor. Xerox WorkCentre 3325, bilgisayardan tarama, e-postadan tarama, faks yönlendirme, fakstan e-postaya tarama gibi yöntemlerle, kullanıcılara dokümanları farklı yollarla gönderme seçeneği sunuyor. Xerox WorkCentre 3325'de bulunan standart Wi-Fi özelliği, ofis ağı içindeki diğer kablosuz   Wi-Fi akıllı cihazların da makineyi kullanmasını sağlıyor.

Kullanıcı dostu elektronik kontrol paneli Xerox WorkCentre 3325’nin kullanımını kolaylaştırıyor. Xerox WorkCentre 3325'in tarama ünitesine bir seferde 50 sayfa doküman yerleştirilebiliyor ve arkalı önlü çift taraflı hızlı tarama yapılabiliyor. N-up baskı (çoklu sayfayı tek sayfaya sığdırma) özelliği de olan Xerox WorkCentre 3325 ile kimlik kartı veya ehliyet gibi belgelerin her iki tarafı, sayfanın bir yüzüne tek seferde fotokopi çekilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!