Wolfenstein 2’nin DLC paketi işte bu tarihte çıkıyor!

Güncelleme Tarihi:

Wolfenstein 2’nin DLC paketi işte bu tarihte çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 07:58

Yeni çıkacak olan DLC paketinde 3 farklı hikaye bulunacak. Bu hikayelerle oyuncular, Wolfenstein evreninin farklı hallerini görecekler.

Haberin Devamı

The Freedom Chronicles isimli DLC’nin içinde üç karakter bulunuyor. Bu karakterleri geçtiğimiz günlerde yayınlanan The Freedom Chronicles – Bölüm 0’da görmüştük. Yayınlanan bölümde, kahramanlarımızın yeteneklerine göre tasarımlar çıkmıştı. DLC’lerde de böyle olacağı tahmin ediliyor. The Freedom Chronicles’taki hikayeler, The Adventures of Gunslinger Joe, The Diaries of Agent Silent Death ve The Amazing Deeds of Captain Wilkins olarak belirlendi.

The Adventures of Gunslinger Joe hikayesinde, karakterimiz Joseph Stallion isimli eski bir Amerikan Futbolcusu, Nazilere depar halinde omuz atarak onları öldürebiliyor. The Adventures Of Gunslinger Joe hikayesi, 14 Aralık’ta kullanıcılara sunulacak.

Wolfenstein 2’nin DLC paketi işte bu tarihte çıkıyor

Haberin Devamı

The Diaries of Agent Silent Death’da ise Jessica Valiant isimli eski bir ajanın hikayesini oynuyoruz. Dar yerlere ve havalandırma boşluklarına girip çıkan karakterimiz bir Nazi Komutanı’na suikast yapmaya çalışıyor. California’da geçen hikayede, oyuncular San Andreas Operasyonu’nun sırlarını öğrenecekler. The Diaries of Agent Silent Death hikayesi 30 Ocak’ta sunulacak.

The Amazing Deeds of Captain Wilkins’de ise oyuncular ABD Ordusu’ndan Yüzbaşı Gerald Wilkins’in hikayesini oynayacaklar. Oyuncular hikayede, Black Sun Operasyonu’nda Naziler’in Gizli ve çok güçlü bir silahını devre dışı bırakmak için çalışacaklar. The Amazing Deeds of Captain Wilkins hikayesi 2018’in Mart ayında satışa sunulacak.

BAKMADAN GEÇME!