Wolfcity Bursa'da şampiyon COLLECTORS takımı oldu

Güncelleme Tarihi:

Wolfcity Bursada şampiyon COLLECTORS takımı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2018 11:32

Netmarble Türkiye, Wolfteam için, Türkiye’nin 8 farklı ilinde düzenlediği ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamındaki Wolfcity Turnuvası ilk ayağını 14 Ekim 2018, Pazar günü Bursa’da gerçekleştirdi. Bursa Espor Cafe’de düzenlenen turnuvaya 20 takım, 100 oyuncu katıldı. Çekişmeli maçların izleyicilere heyecan yaşattığı turnuvada COLLECTORS takımı güçlü rakiplerinin arasından sıyrılmayı başardı.

Haberin Devamı

Türkiye’de 7 yıldan fazla bir süredir oyun severler tarafından büyük bir tutkuyla oynanan Wolfteam oyuncularının sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bu ilgiyi karşılamak amacıyla Netmarble Türkiye, İzmir, Gaziantep, Ankara, Adana, Trabzon, Diyarbakır, Bursa ve Ankara olmak üzere 8 şehirde ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 kapsamında Wolfcity Turnuvalarını düzenliyor.

Bursa’da düzenlenen turnuvada başarılı olan takım, İstanbul’da düzenlenecek ASUS Wolfteam Türkiye Kupası 2018 finallerinde de mücadele etme imkanı kazandı. 2018 finallerine katılmanın yolu Wolfcity Turnuvası’nda başarılı olmaktan geçiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!