Windows 10'da bir sorun daha çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Windows 10da bir sorun daha çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2018 15:07

Microsoft'un çıkardığı sorunlar nedeniyle sık sık haberlere konu olan işletim sistemi Windows 10 bu kez Media Player'de yaşanan bir problem nedeniyle karşımıza çıktı.

Haberin Devamı

Sorunun Ekim 2018 güncellemesini ve önceki Nisan 2018 güncellemesini etkilediği, geçen hafta Windows 10 için yayınlanan bir toplu güncellemeyle etkin hale geldiği anlaşılıyor. Windows Latest'in ortaya çıkardığı bir destek belgesinde Microsoft, 13 Kasım'da yayınladığı KB4467708 ve KB4464455 güncellemelerinin, Windows Media Player'da atlama çubuğunu belirli dosyalarda çalışmaz hale getirdiğini söylüyor.

Microsoft, "sorunu onarmak için çalıştığını ve önümüzdeki sürümde bir güncelleme sunacağını" bildiriyor. Windows Media Player artık pek kullanılmadığı için sorunun çok fazla kişiyi etkilemeyeceğini düşünüyoruz.

Windows Media Player, Windows 10 için hala sunuluyor ancak Microsoft, uygulamayı aktif olarak geliştirmiyor. Microsoft'un Windows 10'u test edenlere WMP'den Filmler ve TV uygulamasına geçmelerini tavsiye ettiğini de biliyoruz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!