Whatsapp kalın yazma nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp kalın yazma nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2018 13:31

Mesajlaşma uygulamalarının en popülerlerinden olan Whatsapp'ta kalın, eğik ya da üstü çizgili yazı yazabileceğinizi biliyor muydunuz? Peki popüler mesajlaşma uygulamasında yazı stilinizi ya da yazı rengini nasıl değiştirebilirsiniz? İşte Whatsapp'ta yazılarınıza renk katmak için yapabileceğiniz ufak hareket tüyoları.

Haberin Devamı

Teknolojinin gelişmesi ve alışkanlıkların değişmesi ile beraber mesajlaşma uygulamaları da önem kazanmaya başladı. Popüler uygulamalardan Whatsapp'ta emoji, gif, resim ve videolar paylaşarak mesajlaşmanıza eğlence katabilirsiniz. Peki mesajlarınızı kalın, eğik ya da renkli yazarak ilgi çekici ve merak uyandırıcı hale getirebileceğinizi biliyor muydunuz?

Whatsapp'a gelen güncellemeler ile artık farklı şekil ve renklerde yazı yazmak mümkün. Peki mesajlaşırken kalın, eğik ya da renkli nasıl yazarsınız? İşte Whatsapp'ta farklı şekillerde yazı yazmanın püf noktaları.

Whatsapp Kalın Yazı Nasıl Yazılır?

WhatsApp'ta kalın harflerle yazı yazmak için cümlenin başına ve sonuna yıldız işareti koymanız kelimenin kalın olmasını sağlamak için yeterli olacak.

Haberin Devamı

Whatsapp Eğik Nasıl Yazılır?

WhatsApp'ta eğik yazı yazmak için ise yine cümlenin ya da kelimenin başına ve sonuna alt çizgi koymanız yazınızı italik yazmanıza yardımcı olur.

Whatsapp Üstü Çizgili Yazı Nasıl Yazılır?

Whatsapp’ta üstü çizik yazı yazmanın simgesi ise ~ olarak belirlenmiş. Bu işareti yapmak isteyenler Whatsapp Web üzerinden Alt Gr + Ü kombinasyonunu deneyebilir. Mobil uygulamada kullanmak için ise klavyenizin özel karakterler menüsünden ~ sembolünü seçebilirsiniz.

Whatsapp Renkli Yazı Nasıl Yazılır?

Whatsapp'ta renkli yazı yazmak için ise şimdilik herhangi bir kısa yol bulunmuyor. Bununla beraber Whatsapp için geliştirilen üçüncü parti font uygulamaları ile yazınızın rengini ve fontunu değiştirmeniz mümkün.

WhatsApp'ta bu sembolleri kullanarak siz de mesajlarınızı istediği şekilde kişiselleştirebilirsiniz. Bu sayede mesajlarınızı daha dikkat çekici ve okunur hale getirebilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!