Whatsapp kalın yazma | Nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp kalın yazma | Nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2018 08:57

Whatsapp kalın yazma... WhatsApp’ta Kalın – Bold , italic eğik yazı nasıl yazılır soruları son günlerde karşılaştığımız sorulardan birisi. WhatsApp sürekli yenilenen bir yapısı ile interaktif olmayı amaçlıyor. Kullanıcıların istekleri doğrultusunda kendisini güncelleyen WhatsApp, son olarak kullanıcılarının hoşuna gideceği bir yeniliğe imza attı. WhatsApp koyu mesaj yazma isteği duyan kullanıcılar WhatsApp mesajı kalın yazma özelliğini araştırmaya başladılar.

Haberin Devamı

Şu anlık ilk olarak Play Store üzerinden bu güncellemeyi beta sürümüne veren WhatsApp, yeni güncelleme ile bunu tüm kullanıcılarına ulaştırdı. Aslında WhatsApp mesaj kısmında direk WhatsApp yazıyı kalın yazma ve eğik yazma seçeneği olsa daha kolay olurmuş ancak WhatsApp daha değişik bir yola başvurarak bazı özel karakterler ile kalın yazma özelliğini bizlere sunmuş.

Whatsapp Kalın Yazı Yazma

Whatsapp’ta kalın yazı yazabilmek için yapmanız gereken tek şey mesajınızın başına ve sonuna * işaretini eklemek. Örneğin *Hürriyet* şeklinde mesaj atarsanız. Hürriyet yazısı kalın olacaktır.

Whatsapp İtalik(Eğik) Yazı Yazma

Whatsapp’ta italik(eğik) yazı yazabilmek için yapmanız gereken tek şey mesajınızın başına ve sonuna _ işaretini eklemek. Örneğin _Hürriyet_ şeklinde mesaj atarsanız. Hürriyet yazısı eğik olacaktır.

Haberin Devamı

Whatsapp Üstü Çizik Yazı Yazma

Whatsapp’ta üstü çizik yazı yazabilmek için yapmanız gereken tek şey mesajınızın başına ve sonuna ~ işaretini eklemek. Örneğin ~Hürriyet~ şeklinde mesaj atarsanız. Hürriyet yazısı üstü çizik olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!