Whatsapp grubu nasıl kapatılır?

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp grubu nasıl kapatılır
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2018 12:13

Whatsapp grubu nasıl kapatılır? Whatsapp'ta kurduğunuz grubu kapatmak istiyorsunuz; ancak nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz. Aslında çözümü gayet basit. İşte Whatsapp grubunu kapatmanın yolu...

Haberin Devamı

Whatsapp grubu nasıl kapatılır? Öncelikle kapatmak istediğiniz Whatsapp grubunun yöneticisi olmanız gerekiyor. Yani sadece katılımcı olduğunuz bir grubu silemezsiniz. Yönetici olduğunuz Whatsapp Grubunu tamamen silmek için öncelikle grubunuzda bulunan tüm katılımcıları tek tek gruptan atmanız önemli. Grupta son olarak siz kaldığınızda Gruptan Çık seçeneği ile gruptan sizde çıkın gruptan çıktığınızda Grubu Sil şeklinde bir seçenek çıkacak; onu da seçip grubu tamamen silebilirsiniz.

Yöneticisi olduğunuz bir gruptan “Gruptan Çık” seçeneğini seçerek çıkarsanız sadece siz gruptan çıkmış olursunuz. Whatsapp, grupta bulunan bir kişiyi de rastgele olarak yönetici seçer. Siz gruptan çık dedikten sonra grubu sil seçeneğini seçseniz bile grup silinmez sadece sizde kayıtlı olan mesajlaşmalar silinir.

Haberin Devamı

Whatsapp grubunu tamamen silmek için öncelikle tek tek herkesi gruptan atmanız gerekiyor. Bunun için Grup mesajlaşma sayfasını açın. Ekranın sağ üst köşesindeki "…" üç noktaya dokunup menüyü açın. Açılan menüden Grup bilgisi seçeneği seçin. Açılan sayfada kullanıcıların üzerine dokunduğunuzda açılan menüden Kaldır seçeneğini seçip kişileri gruptan atın.

Daha sonra ekranın en altında bulunan Gruptan Çık seçeneği ile sizde gruptan çıkın. Son olarak Grubu sil seçeneği ile Whatsapp grubunu silin. Artık ilgili Whatsapp grubu tamamen silinmiş ve kapatılmış olacak.

BAKMADAN GEÇME!