Whatsapp başkasının mesajını okuma

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp başkasının mesajını okuma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2018 19:14

Herkesin çevrimiçi mesajlaşma uygulaması Whatsapp’i kullanması artık son derece normalken, Whatsapp ile ilgili artık başka uygulamalar da gündemde. Bu uygulamalarla, silinmiş mesajları geri getirmek, kişinin ne zaman çevrimiçi olup olmadığını takip edebilmek ve başkasının Whatsapp mesajlarını okuma da mümkün. Başkalarının Whatsapp mesajlarını okumak isteyenler içinse, herhangi bir yöntem yok!

Haberin Devamı

Whatsapp başkasının mesajını okuma yöntemi arıyorsanız boşuna zamanınızı harcamayın; zira bu tür işleri hallettiğini iddia eden uygulamaların hemen hepsi kullanıcılara virüs bulaştırmaktan öte bir işe yaramıyor. Zaten illegal olan bir hareket olduğundan dolayı da bilgisayarınıza virüs bulaştığında da çaresiz kalırsınız. Bu nedenle Whatsapp başkasının mesajını okuma yöntemlerinden uzak durun.

Whatsapp silinen mesajları geri getirme 2018

iOS kullanıcıları için durum biraz daha farklı. Zira, WhatsApp'ın iOS'te olduğu sürümü maalesef otomatik yedekleme yapmıyor. Daha doğrusu yedekleme yapılıyor ancak bunu sizin ayarlamanız gerekiyor. Yedekleme için belirli zaman dilimini seçtikten sonra WhatsApp'ınız otomatik olarak yedeklenmeye başlar. WhatsApp'ta eski konuşmaları geri getirmek için yapacağınız işlem ise Android kullanıcılarıyla aynı. Uygulamayı kaldırmanız ve tekrar yüklemeniz gerekiyor. Sonrasında uygulama sizden yedekleme için izin isteyecek. Bu izini verdikten sonra silinen mesajlarınız geri gelecektir. Yalnız, hem iOS platformunda hem de Android platformunda yapacağınız yedeklemelerde en son yapılan yedeklemenin ele alınacağını unutmayın!

BAKMADAN GEÇME!