Vodafone'da atama

Güncelleme Tarihi:

Vodafoneda atama
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2012 11:12

Vodafone Türkiye, stratejilerinin oluşturulma süreçlerinin desteklenmesi ve pazardaki iş geliştirme fırsatlarının değerlendirilmesi amacıyla üst yönetimde yeni bir atama yaptı.

2009 yılından bu yana Vodafone Türkiye bünyesinde görev yapan Derya Hatiboğlu, Vodafone Türkiye Strateji, İş Geliştirme ve Sabit Telekom Hizmetleri’nden Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Hatiboğlu, yeni görevine 1 Ağustos 2012 itibarı ile başlayacak.

DERYA HATİPOĞLU KİMDİR
 
İş hayatına 1988 yılında Ernst & Young’da adım atan Hatiboğlu, 1995 yılında Alcatel Teletaş şirketinde çalışmaya başladı. 1997-2001 yılları arasında Alcatel'in Belçika'da bulunan Santral Sistemleri Bölümünde Finans Kontrol Bölüm Direktör Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra, 2002 yılında Türkiye’ye Finans’tan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak döndü. Derya Hatiboğlu, 2005-2009 yılları arasında ise Alcatel-Lucent Teletaş’da Genel Müdür olarak görev yaptı.
 
Vodafone Türkiye'ye Ağustos 2009’da Finansal Kontrol Direktörü olarak katılan Derya Hatiboğlu, Mayıs 2011 itibariyle Kurumsal İş Birimleri Finans Direktörü olarak görevine devam etti. Vodafone’daki çalışmaları sırasında finans operasyon bölümünün yeniden yapılanmasını sağlayan Hatiboğlu, Borusan Telekom ile Koçnet'in Vodafone tarafından satınalınma sürecine liderlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!