VMware AirWatch’ı satın aldı

Güncelleme Tarihi:

VMware AirWatch’ı satın aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2014 13:50

AirWatch’ı satın alan VMware, kurumlara masaüstü ortamları ve mobil ortamlardaki kullanıcıları, cihazları ve uygulamaları yönetebilecekleri en kapsamlı çözümü sunacak

Haberin Devamı

Sanallaştırma ve bulut altyapısında önemli oyunculardan VMware, kurumsal mobil yönetim ve güvenlik çözümleri sağlayıcısı AirWatch’u yaklaşık 1.175 milyar dolar nakit ve yaklaşık 365 milyon dolarlık taksit ödemesi ve tahmini devredilmemiş hakkı karşılığı satın aldı. Bu satın alma VMware’in Son Kullanıcı Bilişim Grubu’nu genişletecek. AirWatch’un çözümleri, VMware’in ürün portföyünü tamamlayacak ve genişletecek.

Merkezi Atlanta – Georgia’da bulunan AirWatch; mobil cihaz yönetimi, mobil uygulama yönetimi ve mobil içerik yönetimi konularında şirketlere özel çözümler konusunda lider konumda bulunuyor. Airwatch, dünya çapında 10.000’in üzerinde müşterisi ve 9 küresel ofisinde çalışan 1.600 çalışanıyla, şirketlere hızla artan mobil cihazlar ve artan mobil iş gücünü güvenli bir şekilde yönetebilecekleri özel stratejik bir platform sunuyor. Atlanta ofisinin daha da büyümesi ve VMware’in mobil operasyonlarının merkezi olması bekleniyor.

Haberin Devamı

AirWatch ekibi, VMware’in Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Sanjay Poonen tarafından yönetilen Son Kullanıcı Bilişimi Grubu’na bağlı olacak. Ekip aynı zamanda AirWatch kurucu ve CEO’su John Marshall’a rapor vermeye devam edecek. AirWatch Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Alan Dabbiere de, VMware CEO’su Pat Gelsinger’a doğrudan rapor edecek olan yeni AirWatch yönetim ekibini denetleyecek.

AirWatch’un dünya çapında binlerce kuruma sınıfının en iyisi olan güvenli kurumsal mobil yönetim çözümleri sağladığını kaydeden VMware CEO’su Pat Gelsinger, bu satın alma ile birlikte VMware’in müşterilerine mobil iş güçlerini güvenlikten ödün vermeden en hızlı şekilde güçlendirecek önemli bir çözümü son kullanıcı bilişimi portföyüne kattığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!