Uncharted 4'ün yeni Türkçe fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Uncharted 4ün yeni Türkçe fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 12:30

Uncharted serisinin son oyununun piyasaya çıkış tarihi giderek yaklaşırken, oyunun dağıtımcısı SCEE yeni bir fragman yayınladı, üstelik Türkçe seslendirme ile...

Haberin Devamı

İlk üç oyunuyla PlayStation tarihinin en önemli serilerinden birisi haline gelen, bunun üzerine PsVita için de iki spin off ekleyen Uncharted serisi, bahar aylarında piyasada olacak Uncharted 4: A Thief's End ile hikayeye noktayı koymaya hazırlanıyor. Serinin ilk üç oyununu PS4 için geliştirip Uncharted: The Nathan Drake Collection adıyla piyasaya süren SCEE, serinin son oyununda ise grafik açısından PS4'ün tüm potansiyelini kullanmış.

Uncharted 4ün yeni Türkçe fragmanı yayınlandı

İki buçuk dakika uzunluğundaki fragman Türkçe olarak seslendirilmiş ve son derece başarılı, sevindirici olan bir diğer nokta ise fragmanın Türkçe seslendirmesinin de muhteşem olması.

Haberin Devamı

Fragman, serideki kahramanımız Nathan Drake ve erkek kardeşi Sam üzerine yoğunlaşmış durumda, eski ve ihtiyar dostumuz Victor da elbette yerini almış. Nathan'ın emeklilik düşlerinin yeni bir macera sebebiyle ertelenmesine tanık oluyoruz ve fark edebileceğiniz gibi fragman aksiyon ve grafikler açısından gördüklerimizin en iyilerinden biri.

Seriye son noktayı koymasını beklediğimiz Uncharted 4: A Thief's End, Avrupa'da 27 Nisan tarihinde piyasada olacak ve bu oyunun da Türkçe seslendirilmiş olarak bize ulaşmasını bekliyoruz.

BAKMADAN GEÇME!