Ücretsiz Spotify kullanıcıları tehlikede

Güncelleme Tarihi:

Ücretsiz Spotify kullanıcıları tehlikede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 08:22

En popüler müzik dinleme platformu olan Spotify, servisi ücretsiz kullananlara zararlı reklamlar mı gösteriyor? Birçok Spotify kullanıcısı internette benzer sorunlardan yakınıyor.

Haberin Devamı

Dijital müzik dinleme platformları deyince lider konumunda olan Spotify, hem ücretli hem de ücretsiz üyelik seçenekleriyle kullanıcılarına hizmet veriyor.

Şu anda 30 milyon abonesi bulunan müzik dinleme platformu bugünlerde içerisinde zararlı yazılımın olduğu reklamlarla gündemde.

Şirketin forumunda ortaya çıkan bilgilere göre, Spotify'ın ücretsiz masaüstü sürümünde tarayıcıda periyodik olarak izinsiz reklamlar açılıyor.

Bir başka deyişle eğer tarayıcı üzerinden Spotify ile müzik dinlerken tarayıcının garip davrandığını fark ediyorsanız, bunun sebebi haberimize konu olan durum olabilir. shiftdelete.net'in haberine göre konuyla alakalı birçok Twitter kullanıcısı attığı tweet'ler ile dert yanıyor.

Gelen bilgilere göre servisin hem Windows 10, hem Ubuntu hem de MacOS sürümünde bu problem görülüyor. Konuyla ilgili Spotify kanadından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Bakalım internette bir hayli konuşulan zararlı reklam konusunun ardından şirket nasıl bir açıklama yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!