Ücretsiz Spotify hangi özelliklerle geliyor?

Güncelleme Tarihi:

Ücretsiz Spotify hangi özelliklerle geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2019 10:07

Dünyanın önde gelen dijital müzik platformlarından Spotify, kullanıcılara hem ücretli hem de ücretsiz seçenekler sunuyor. Dilerseniz hiçbir ücret ödemeden de uygulamayı belli sınırlamalar çerçevesinde kullanabiliyorsunuz. Peki ücretsiz Spotify ile neler yapabilirsiniz?

Haberin Devamı

En etkin kullanım için Spotify Free’nin özellikleri:

Mobil Veriden Tasarruf: “Data Saver” modunu etkinleştirip, veri tasarrufu ile daha az mobil veri kullanarak müzik dinleyebilirsiniz. Data Saver modu, dinlenilen müziği daha az mobil veri kullanacak şekilde optimize eder. Özellikle wi-fi bağlantısı olmadığında idealdir. Müzik dinlerken, internet paketinizden tasarruf etmek için tek yapmanız gereken, Ana Sayfa’dan Ayarlar’a gitmek ve Data Saver modunu açmak.

Size Özel: Burada her şey size özel! Çünkü Spotify, platforma girdiğinizde size en sevdiğiniz sanatçıları soruyor ve buradaki tercihlerinize dayanarak müzik zevkinize uygun çalma listeleri sunuyor. Kişiye özel çalma listelerine Ana Sayfa’dan kolayca ulaşmak mümkün.

Müziğin Kontrolü Sizde! Seç-Dinle Çalma Listeleri: Müzik dinlerken kontrol artık sizde! Size özel oluşturulan 15 adet Seç-Dinle çalma listesi üzerinden herhangi bir şarkıyı dinleyebilir üstelik dilediğiniz sırada dinleyip, istediğiniz kadar şarkı atlayarak en sevdiklerinize anında ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

Zevkinize Uygun Çalma Listeleri Oluşturma: Hafta sonu partisinin DJ’yi olmak isteyenlere ya da spor yaparken, ders çalışırken veya oyun oynarken kendisine eşlik eden şarkılar hep yanında olsun isteyenlere… Spotify Free’de kullanıcının her anı için müzik var, hem de kendi istedikleri şarkılarla. Nasıl mı? Tarzınıza ya da o anki modunuza uyun çalma listeleri oluşturabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, istediğiniz şarkıları aramanız, çalma listesine dahil etmeniz ve bu listeye bir isim vermeniz. Hatta ön izleme bile yapılabiliyorsunuz. Sizin oluşturduğunuz çalma listeleri de Spotify’ın radarında, çünkü Spotify, kullanıcının kendi çalma listelerindeki tercihlere göre kişiselleştirilmiş çalma listeleri ve şarkılar sunmaya aralıksız devam ediyor.

Geri Bildirim ve Kullanımı Kolaylığı: Müzik dinlerken hangi şarkı ve sanatçıları sevdiğinizi KALP (ya da GİZLE) simgeleri ile işaretleyebilirsiniz. Sevdiğiniz şarkıları Favorileri çalma listesine kaydetmek için KALP simgesine, dinlemek istemediği şarkıları gizlemek için ise GİZLE simgesine tıklamanız yeterli. Spotify, müzik dinleme tercihlerinize ve seçtiğiniz şarkılara verdiğini geri bildirimlere göre size özel çalma listelerini sürekli güncelliyor, geliştiriyor.  

Haberin Devamı

Telefonun otomatik tuş kilidi devrede olsa da müzik susmuyor: Spotify Free’de telefonun otomatik tuş kilidi devreye girince ya da telefonunuzu çantaya attığınızda ekran değişse de müzik kesilmiyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!