Ubisoft Malezya'da temalı park inşa edecek

Güncelleme Tarihi:

Ubisoft Malezyada temalı park inşa edecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2015 10:37

Ubisoft 2020 yılı için Malezya’da temalı park inşa etmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

Evet yanlış duymadınız, Ubisoft’un şu ana kadar yarattığı tüm video oyunu karakterlerini tema olarak alacak olan park, Malezya, Kuala Lumpur’da 2020 yılında açılması planlanıyor.

10.000 m2 karelik alana inşa edilecek olan park’ın içinde bir lunaparkta bulabileceğiniz her şey ve daha fazlası yer alacak. Ubisoft inşa edilecke lunapark için sonraki jenerasyon anlamına gelen ‘next-generation’ lakabını kullanıyor. Bu lakabla neyi kast ediyorlar henüz bilinmiyor ancak 2020 yılında çıkacağı düşünülürse sanırım bazı son teknoloji ürünleri görmeyi bekleyebiliriz.

Peki neden Malezya? Koca dünyada başka ülke mi kalmadı da Malezya seçildi? Bunun cevabını Ubi Blog’dan Senior Producer Jean de Rivières veriyor: “Malezya Asya’da büyüyen en hızlı ikinci ülke ve oyun camiası için yatırım yapılabilecek çok geniş alanlar mevcut ve ülkenin geliri de bunu kaldırmaya müsait.” Lunaparkı inşa edicek ekip ise RSG ve RSG şuan da Movie Animation Park Studios (MAPS) adında 2016 yılında açılması planan bir lunapark üzerinde çalışıyor. MAPS ise Dreamworks şirketinin yarattığı karakterleri baz alan bir park ve Mr. Peabody, The Croods ve Casper gibi ünlü karakterleri barındırıyor.

BAKMADAN GEÇME!