Turkcell Superonline'dan ''Star Konuşma Paketi''

Güncelleme Tarihi:

Turkcell Superonlinedan Star Konuşma Paketi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2012 09:05

Turkcell Superonline, yeni Star Konuşma Paketi ile sabit ev numarasını değiştirmeden Turkcell Superonline'a taşıyan fiber internet müşterilerine veya yeni numara alarak Turkcell Superonline fiber ses müşterisi olmak isteyenlere 24 ay sabit fiyat garantisiyle konuşma imkanı sunuyor.

Yazılı açıklamaya göre, katılımcıların Swisscom ePure Süper DECT telefona da sahip olabileceği Star Konuşma Paketi ile aylık 22,99 lira karşılığında Süper DECT + 300 dakika konuşma, ya da aylık 29,99 lira karşılığında SÜPER DECT + 600 dakika konuşma olmak üzere 24 ay sabit fiyat garantisiyle müşterilere iki farklı seçenek sunuluyor.
 
Turkcell Superonline fiber ses müşterisi oldukları andan itibaren ev telefonlarına sabit ücret ödemekten de kurtulacak olan kullanıcılar, diğer Turkcell Superonline ses aboneleriyle sınırsız ve ücretsiz konuşabilecek.
 
Yıl sonuna kadar geçerli olacak olan kampanyaya Turkcell Superonline Müşteri Hizmetlerinin ''0 850 222 0 222'' telefonu, ''superonline.net'' adresi ya da Turkcell Superonline satış kanallarına başvurarak katılınabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!